Suklaamunat suolakinuskilla

Suklaamunat suolakinuskilla
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Suklaamunat suolakinuskilla

Suklaamunat suolakinuskilla

Kinuskikermalla täytetyt suklaamunat on pääsiäisen helposti valmistuva hittiherkku. Suolakinuskin makuinen täyte hurmaa kaikki.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

22 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
4 kpl
suklaamunia
1 prk (2,5 dl)
5
fudge-toffeekaramelleja
suolatikkuja brezel
ripaus
sormisuolaa

Ohje

  1. Halkaise suklaamunat varoen, veistä apuna käyttäen. Vaahdota kinuskikerma. Kuutioi fudge ja laita osa kuutioista munanpuolikkaiden pohjalle.
  2. Pursota tai lusikoi kinuskikermavaahto suklaamunanpuolikkaisiin. Viimeistele fudgekuutioilla ja suolaisilla brezel-suolatikuilla. Ripota pinnalle sormisuolaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
360 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.