Siirry sisältöön
Suklaamunat suolakinuskilla

Suklaamunat suolakinuskilla

Kinuskikermalla täytetyt suklaamunat on pääsiäisen helposti valmistuva hittiherkku. Suolakinuskin makuinen täyte hurmaa kaikki.

Suklaamunat suolakinuskilla

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 4 suklaamunia
  • 1 prk (2,5 dl)
    Valio kinuskikermaa
    Valio kinuskikerma on herkullinen oikotie kinuskisiin jälkiruokiin ja leivonnaisiin! Vispaa kuohkeaksi vaahdoksi tai kiehauta täyteläiseksi…
    Valio kinuskikerma 2,5 dl laktoositon
  • 5 fudge-toffeekaramelleja
  • 0 kg suolatikkuja brezel
  • ripaus sormisuolaa

Ohje

  1. Halkaise suklaamunat varoen, veistä apuna käyttäen. Vaahdota kinuskikerma. Kuutioi fudge ja laita osa kuutioista munanpuolikkaiden pohjalle.
  2. Pursota tai lusikoi kinuskikermavaahto suklaamunanpuolikkaisiin. Viimeistele fudgekuutioilla ja suolaisilla brezel-suolatikuilla. Ripota pinnalle sormisuolaa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 343 kcal
Proteiini 3,2 g
Hiilihydraatti 31,7 g
Rasva 22,6 g
Tyydyttynyt rasva 13,5 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolatikkuja
  • sormisuolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search