Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 dl vettä
- 2 dl bulguria
- ½ rkl oliiviöljyä
- ½ tl suolaa
- 100 g kurkkua
- 2 tomaattia
- 1 pieni punasipuli
- ½ dl lehtipersiljaa
- ½ dl tuoretta minttua
- 2 rkl sitruunamehua
- 0 kg mustapippuria myllystä
-
½-1 prk (à 180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
Jaa resepti
Ohje
- Kiehauta vesi. Nosta kattila liedeltä. Lisää bulgur, oliiviöljy ja suola. Anna hautua kannen alla 8 min.
- Pese kurkku ja tomaatit. Poista vetinen sisus. Leikkaa pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna yrtit.
- Sekoita kasvikset ja yrtit bulgurin joukkoon. Mausta sitruunamehulla ja pippurilla. Murenna lopuksi joukkoon salaattijuusto.
- Tarjoa lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
93 kcal
Proteiini
3,8 g
Hiilihydraatti
10,7 g
Rasva
3,3 g
Tyydyttynyt rasva
1,3 g
Ravintokuitu
2,3 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.