
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1½ dl talkkunajauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 dl sokeria
-
100 g
Valio voita sulatettunaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
2 dl
Valio Bulgarian jogurttiaRakastettu klassikko, raikas ja lohkeava Valio Bulgarian jogurtti sopii kylmiin jogurttijuomiin, salaattikastikkeisiin, marinadeihin ja jälkiruokiin.…
Päälle
- 7 dl (420 g) mustikoita
- ¾ dl sokeria
- 1 rkl perunajauhoja
Tarjoiluun
-
1 prk (2,5 dl)
Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9%Valio vaahtoutuva vaniljakastike on lempeän vaniljainen jälkiruokakastike, joka maistuu herkulliselta kuohkeaksi vaahdotettuna esimerkiksi leivonnaisten seurassa.…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita pohjataikinan kuivat aineet. Lisää jäähtynyt voisula ja ruokajogurtti. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina piirasvuoan (halkaisija 27 - 28 cm) pohjalle ja reunoille.
- Riko vähän haarukalla osa mustikoista. Lisää sokeri ja perunajauho. Kaada täyte pohjalle.
- Paista 175 asteessa 25 - 30 min.
- Anna jäähtyä. Tarjoile vaniljakastikkeen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
219 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatti
30,7 g
Rasva
8,6 g
Tyydyttynyt rasva
5,1 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa