
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 paprika
- 2 tomaattia
- n. 125 g (1,5 dl) grillattuja, marinoituja latva-artisokan sydämiä
- 1 ruukku rucolaa
- 1 (500 g) pyöreä maalaisleipä, esim. Fazer
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoaValio Viola® valkosipuli on aromikas vaihtoehto leivän päälle ja se sopii hyvin myös keittoihin ja…
- 100 g ohuen ohuita kylmäsavukinkkuviipaleita
Koristeeksi
- 6 kirsikkatomaatteja
- 6 oliiveja
- 0 kg puisia grillivarrastikkuja
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa paprika ohuiksi suikaleiksi ja tomaatit ohuiksi viipaleiksi. Hienonna latva-artisokat. Huuhdo ja linkoa tai kuivaa rucola. Erota muutama rucolan lehti koristeeksi.
- Leikkaa maalaisleipä 5 osaan kuten kakkupohja. Voitele levyt tuorejuustolla, kansi alapuolelta.
- Kokoa leipä: Jaa täyteaineksia jokaiseen väliin. Nosta kansi päälle.
- Leikkaa ohuella, sahateräisellä veitsellä leipä 6 osaan. Paina leipäviipaleiden läpi grillivarrastikut, jotta leivät pysyvät koossa. Laita tikkuihin koristeeksi kirsikkatomaatit, oliivit ja rucolan lehdet.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
131 kcal
Proteiini
3,8 g
Hiilihydraatti
15 g
Rasva
5,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
2,6 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- puisia grillivarrastikkuja