Tomaatti-makkaravuoka

Tomaatti-makkaravuoka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Tomaatti-makkaravuoka

Tomaatti-makkaravuoka

Sekä makkarat että perunat kypsyvät helposti samassa vuoassa. Juustoraaste antaa ruoalle makua ja tekee herkullisen rapean pinnan.

Valmistusaika

Työaika
15 min
1 h
Yhteensä
1 h 15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pussi (500 g)
peruna-sipulisekoitusta
1 pussi (250 g)
kasvissuikaleita
1 prk (2,5 dl)
1 prk (390 - 400 g)
yrttimaustettua tomaattimurskaa
3
valkosipulin kynttä
1 rkl
sokeria
¼ tl
suolaa
1 pkt (400 g)
grilli- tai lenkkimakkaraa , esim. grillibalkan
½ pussia (à 150 g)

Ohje

  1. Kaada peruna-sipulisekoitus ja kasvissuikaleet isoon (tilavuus n. 2,5 l) uunivuokaan. Lisää ruokakerma.
  2. Sekoita tomaattimurskan joukkoon hienonnetut valkosipulin kynnet, sokeri ja suola. Kaada vuokaan, sekoittele.
  3. Kypsennä 200 asteessa uunin keski-/alatasolla 35 min.
  4. Tee makkaroihin viillot tai paloittele ne. Lisää makkarat ja juustoraaste kasvispedin päälle. Kypsennä vielä 20 - 25 min.
  5. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
123 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›