
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuustoLaktoositon Valio ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja…
- 25 g hiivaa
- ½ tl suolaa
- ½ rkl sokeria
- 1 rkl tomaattipyreetä
- 4½-5 dl vehnäjauhoja
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Jaa resepti
Ohje
- Murenna hiiva kädenlämpöiseen ruokakermaan. Lisää suola, sokeri ja tomaattipyree.
- Alusta taikinaan jauhot ja lopuksi Oivariini.
- Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi liinalla peitettynä.
- Vaivaa kohonnut taikina. Leivo siitä sormen vahvuista tankoa.
- Leikkaa tanko 14:ään osaan. Pyöräytä ne solmuiksi. Laita leivinpaperille pellille. Kohota sämpylät.
- Kypsennä solmusämpylät uunin keskiosassa 225 asteessa n. 11 min tai kunnes kypsiä.
- Tarjoa kateleipänä sosekeittojen tai salaattien kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
284 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatti
37,8 g
Rasva
11,1 g
Tyydyttynyt rasva
3,5 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa