Tortillalasagne

Tortillalasagne

Oletko jo kokeillut, kuinka helposti lasagnetyyppinen ruoka valmistuu tortillaletuista? Tortillalasagne täyttää mahan ja vie kielen mennessään.

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pkt (6 kpl)
isoja vehnätortilloja

Kastike

400 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
1 pussi (200 g)
pakastesipulia
2 rkl
¾ tl
suolaa
2 tl
pippurisekoitusta
1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoa
tai Valio ruokakermaa Kippari®
1 dl
persiljaa
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Aloita lasagnen valmistaminen paistamalla jauheliha ja sipulit rasvassa pannulla. Mausta. Lisää tomaattimurska ja ruokakerma. Anna kiehahtaa. Nosta levyltä. Lisää hienonnettu persilja.
  2. Laita reilun kokoiseen pyöreään tai suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan kerroksittain ohuelti kastiketta, tortilloja (leikkaa suorakaiteen muotoiseen vuokaan tortillat puoliksi) ja juustoraastetta. Ripota pinnalle loppu juustoraaste.
  3. Kypsennä tortillalasagnea 225 asteessa uunin ala- /keskiosassa 10 - 15 min tai kunnes kuumaa ja pinta on saanut väriä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
157 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
99 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)