Torttupohja

Torttupohja

Tällä sokerikakkutaikinalla valmistat matalan torttupohjan. Täytä torttu kermavaahdolla tai kerma-rahkaseoksella ja tuoreilla marjoilla tai hedelmillä.

25 min
helppo
258 kcal / 100g
3
7

Ainekset1 torttupohja

1 torttupohja
2
kananmunaa
¾ dl
sokeria
½ dl
vehnäjauhoja
½ dl
perunajauhoja
½ tl
leivinjauhetta

Ohje

  1. Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi
  2. Lisää siivilän läpi jauho-leivinjauheseos. Sekoita varoen.
  3. Kaada taikina pinnoitettuun, voideltuun torttu- tai kakkuvuokaan (sisäosan Ø n. 25 cm).
  4. Paista uunissa 175 asteessa n. 15 min tai kunnes kakkupohja on kypsä. Kumoa hiukan jäähtyneenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
258 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
126 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)