Torttupohja

Torttupohja
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Torttupohja

Tällä sokerikakkutaikinalla valmistat matalan torttupohjan. Täytä torttu kermavaahdolla tai kerma-rahkaseoksella ja tuoreilla marjoilla tai hedelmillä.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
15 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset1 torttupohja

1 torttupohja
2
kananmunaa
¾ dl
sokeria
½ dl
vehnäjauhoja
½ dl
perunajauhoja
½ tl
leivinjauhetta

Ohje

  1. Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi
  2. Lisää siivilän läpi jauho-leivinjauheseos. Sekoita varoen.
  3. Kaada taikina pinnoitettuun, voideltuun torttu- tai kakkuvuokaan (sisäosan Ø n. 25 cm).
  4. Paista uunissa 175 asteessa n. 15 min tai kunnes kakkupohja on kypsä. Kumoa hiukan jäähtyneenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
258 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›