Näissä sämpylöissä yhdistyy saaristolaisleivän tumma makeus ja sämpylöiden pehmeys. Taikinan nesteenä voit käyttää kotikaljaa tai omenamehua; kotikalja antaa sämpylöille tuhdimman maun, kun taas omenamehu raikastaa sämpylöiden makeutta.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
5 dl | kotikaljaa tai 5 dlValio omenatäysmehua |
25 g | hiivaa |
2 dl | leipämaltaita |
1 dl | tummaa siirappia |
2 tl | suolaa |
1 tl | fenkolinsiemeniä |
3 dl | kokojyväruisjauhoja |
2 dl | ruisrouhetta |
5 dl | vehnäjauhoja |
Tarjoiluun | |
---|---|
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.