Tuoremakkarapasta

Tuoremakkarapasta

Makkarabuumi näkyy kauppojen hyllyissä ja palvelutiskeissä, joissa on nykyään runsaasti valikoimaa. Mausteinen raakamakkara sopii loistavasti tomaattiseen pastaan. Se kypsyy nopeasti ja on helppokäyttöinen.

20 min
keskitaso
174 kcal / 100g
1

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pieni
sipuli
2 - 3
valkosipulin kynttä
1 - 2
punaista chiliä
2 rkl
2 tl
vaaleaa balsamietikkaa
1 tlk (n. 400 g)
tomaattimurskaa
250 g
kypsiä tomaatteja
1 tl
sokeria
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
n. 300 g
mausteista raakamakkaraa
1 prk (250 g)
½ dl
tuoretta basilikaa

Lisäksi

320 g
pastaa , esim. fettuccini

Ohje

  1. Kuori ja hienonna sipulit. Poista chilistä siemenet. Hienonna. Kuullota kasarissa tai korkeareunaisessa paistinpannussa Oivariini rasvassa.
  2. Lisää etikka ja anna kiehahtaa. Kaada joukkoon tomaattimurska. Huuhtele tölkki n. 1 dl:lla vettä ja kaada pannuun.
  3. Paloittele tomaatit, lisää kastikkeeseen. Mausta. Anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä n. 10 min.
  4. Purista raakamakkarasta pieniä pullia kastikkeen joukkoon siskonmakkaran tavoin. Anna kypsyä muutama min.
  5. Lisää Koskenlaskija ja runsaasti tuoretta, hienonnettua basilikaa.
  6. Lisää kastike pakkauksen ohjeen mukaan keitetyn ja valutetun pastan joukkoon.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
174 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
66 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›