
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
2.8
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (500 g) kukkakaali
- ½ rkl tuoretta rosmariinia hienonnettuna
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 tl raastettua sitruunankuorta
- ½ tl suolaa
- ½ tl rouhittua mustapippuria
Jaa resepti
Ohje
- Huuhtele kukkakaali. Koverra kantaa juuresveitsellä pois - näin kukkakaali kypsyy paremmin.
- Riivi lehdet irti. Aseta ne voidellun uunivuoan pohjalle, ikään kuin kukkakaalin pediksi.
- Sekoita hiennottu rosmariini, sitruunankuori, suola ja pippuri huoneenlämpöiseen voihin. Hiero voi kauttaaltaan kukkakaalin päälle ja kovertamaasi koloon.
- Aseta kukkakaali lehtien päälle uunivuokaan. Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla n. 30 - 35 min. Lusikoi voisulaa vuoasta muutamia kertoja kypsentämisen aikana.
- Valuta voisulaa rapsakan kukkakaalin päälle juuri ennen tarjoilua. Helpoiten kukkakaalin annostelu onnistuu veitsellä leikattuna.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
86 kcal
Proteiini
1,7 g
Hiilihydraatti
2,1 g
Rasva
7,5 g
Tyydyttynyt rasva
4,3 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa