Valkosuklaa-puolukkamaljat

Valkosuklaa-puolukkamaljat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Valkosuklaa-puolukkamaljat

Valkosuklaa-puolukkamaljat

Sulata kerman joukkoon valkosuklaata ja jäähdytä se kylmäksi. Näin saat valkosuklaakermaa, jonka voit vaahdottaa erilaisiin jälkiruokiin ja muihin herkkuihin.

Valmistusaika

Työaika
15 min
jääkaapissa
2 h
Yhteensä
2 h 15 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

44 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
2 dl
140 g
valkosuklaata
250 g
½ tl
vaniljasokeria
3 dl
puolukoita

Lumipuolukat

1 dl
puolukoita
½ dl
tomusokeria

Ohje

  1. Lämmitä kerma kattilassa. Siirrä pois levyltä ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa. Sekoita hyvin kunnes suklaa on sulanut. Jäähdytä seos jääkaappikylmäksi
  2. Yhdistä maitorahka ja vaniljasokeri. Vatkaa valkosuklaa-kermaseos vaahdoksi sähkövatkaimella. Lisää vaahto rahkaseoksen joukkoon.
  3. Kokoa maljoihin kerroksittain vaahto-rahkaseosta ja puolukoita. Peitä maljat ja nosta jääkaappiin.
  4. Valmista lumipuolukoita pyörittelemällä puolukat tomusokerissa ja pakasta. Ripottele puolukoita annosten pinnalle juuri ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
220 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›