Violan yrttinen kesäkeitto

Violan yrttinen kesäkeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Violan yrttinen kesäkeitto

Violan yrttinen kesäkeitto

Kaali on edullista ja terveellistä ruokaa, ja se sopii monenlaisiin ruokiin. Se taipuu hyvin myös tuorejuustolla höystettyyn kesäkeittoon.

Valmistusaika

Työaika
45 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 l
vettä
6
maustepippuria
2
laakerinlehteä
500 g
tuoreita vihanneksia , esim. porkkanoita, kukkakaalia, herneitä
3 (150 g)
kesäsipulia
4 - 5 (300 g)
uutta perunaa
2 - 3 dl
varhaiskaalia
1 tl
sokeria
n. 1 tl
suolaa
1 rasia (200 g)
yht. 1 dl
tuoretta persiljaa , ruohosipulia ja basilikaa

Ohje

  1. Mittaa kattilaan vesi, maustepippurit ja laakerinlehdet. Lisää tässä vaiheessa porkkanat kuutioina ja sipulit hienonnettuina. Anna kiehua hetken aikaa.
  2. Lisää seuraavana perunat kuutioina, kukkakaali pieninä paloina ja varhaiskaali ohuina, pieninä suikaleina. Anna kiehua kypsiksi kannen alla.
  3. Lisää keittoon herneet. Anna hautua hetken aikaa liedellä.
  4. Mausta suolalla ja sokerilla. Lisää tuorejuusto, kuumenna kiehuvaksi.
  5. Ripota pinnalle yrttisilppu juuri ennen tarjoilua.
  6. Tarjoa keitto ruisleivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
37 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›