Yrttimarinoidut salaattijuustokuutiot

Yrttimarinoidut salaattijuustokuutiot

Salaattijuustokuutiot on helppo marinoida itse. Yrttimarinoidut salaattijuustokuutiot on mukava vieminen ruoan ystävälle.

Ainekset200 g

200 g
1 prk (180 g)
1
punasipuli
1 - 2
valkosipulin kynttä
1
punainen chilipalko
1 dl
kivettömiä kalamata-oliiveja
1 dl
tuoreyrttiseosta

Marinadi

3 dl
oliiviöljyä
½ dl
sitruunamehua

Ohje

  1. Siivilöi juustokuutioista liemi pois. Laita lasipurkkiin kerroksittain juustokuutioita, hienonnettua punasipulia, viipaloituja valkosipulin kynsiä, pieniksi kuutioiksi leikattua chiliä, oliiveja ja hienonnettua persiljaa.
  2. Sekoita marinadin ainekset. Kaada marinadi purkkiin. Lisää tarvittaessa hiukan öljyä, jotta ainekset peittyvät. Säilytä jääkaapissa yli yön ennen tarjoilua
  3. Säilyy jääkaapissa 4 - 6 vrk. Ota huoneenlämpöön vähän ennen tarjoilua.

Vinkki

Käytä purkkiin jäävä marinadi esim. salaatinkastikkeena

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
476 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
51 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g
Kalsium
84 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›