
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 prk (180 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 1 punasipuli
- 1-2 valkosipulin kynttä
- 1 punainen chilipalko
- 1 dl (75 g) kivettömiä kalamata-oliiveja
- 1 dl tuoreita yrttejä
Marinadi
- 3 dl oliiviöljyä
- ½ dl sitruunamehua
Jaa resepti
Ohje
- Siivilöi juustokuutioista liemi pois. Laita lasipurkkiin kerroksittain juustokuutioita, hienonnettua punasipulia, viipaloituja valkosipulin kynsiä, pieniksi kuutioiksi leikattua chiliä, oliiveja ja hienonnettua persiljaa.
- Sekoita marinadin ainekset. Kaada marinadi purkkiin. Lisää tarvittaessa hiukan öljyä, jotta ainekset peittyvät. Säilytä jääkaapissa yli yön ennen tarjoilua
- Säilyy jääkaapissa 4 - 6 vrk. Ota huoneenlämpöön vähän ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
494 kcal
Proteiini
4,7 g
Hiilihydraatti
1,4 g
Rasva
52,6 g
Tyydyttynyt rasva
9,7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa