Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
g
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 1 punasipuli
- 1-2 valkosipulin kynttä
- 1 punainen chilipalko
- 1 dl (75 g) kivettömiä kalamata-oliiveja
- 1 dl tuoreita yrttejä
Marinadi
- 3 dl oliiviöljyä
- ½ dl sitruunamehua
Jaa resepti
Ohje
- Siivilöi juustokuutioista liemi pois. Laita lasipurkkiin kerroksittain juustokuutioita, hienonnettua punasipulia, viipaloituja valkosipulin kynsiä, pieniksi kuutioiksi leikattua chiliä, oliiveja ja hienonnettua persiljaa.
- Sekoita marinadin ainekset. Kaada marinadi purkkiin. Lisää tarvittaessa hiukan öljyä, jotta ainekset peittyvät. Säilytä jääkaapissa yli yön ennen tarjoilua
- Säilyy jääkaapissa 4 - 6 vrk. Ota huoneenlämpöön vähän ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
494 kcal
Proteiini
4,7 g
Hiilihydraatti
1,4 g
Rasva
52,6 g
Tyydyttynyt rasva
9,7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.