Yrttimarinoidut salaattijuustokuutiot

Yrttimarinoidut salaattijuustokuutiot

20 min
helppo
476 kcal / 100g
0
0

Salaattijuustokuutiot on helppo marinoida itse. Yrttimarinoidut salaattijuustokuutiot on mukava vieminen ruoan ystävälle.

Ainekset

null annosta
1 prk (180 g)
1
punasipuli
1 - 2
valkosipulin kynttä
1
punainen chilipalko
1 dl
kivettömiä kalamata-oliiveja
1 dl
tuoreyrttiseosta

Marinadi

3 dl
oliiviöljyä
½ dl
sitruunamehua

Ohje

  1. Siivilöi juustokuutioista liemi pois. Laita lasipurkkiin kerroksittain juustokuutioita, hienonnettua punasipulia, viipaloituja valkosipulin kynsiä, pieniksi kuutioiksi leikattua chiliä, oliiveja ja hienonnettua persiljaa.
  2. Sekoita marinadin ainekset. Kaada marinadi purkkiin. Lisää tarvittaessa hiukan öljyä, jotta ainekset peittyvät. Säilytä jääkaapissa yli yön ennen tarjoilua
  3. Säilyy jääkaapissa 4 - 6 vrk. Ota huoneenlämpöön vähän ennen tarjoilua.

Vinkki

* Käytä purkkiin jäävä marinadi esim. salaatinkastikkeena

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
476 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
51 g
Suola
1,1 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
84 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)