Yrttiströsseli-rahkaherkku

Yrttiströsseli-rahkaherkku

20 min
helppo
102 kcal / 100g
2
0

Hedelmärahka saa uutta ilmettä ja makua yrttiströsselistä. Sopii jälkiruoaksi tai välipalaksi.

Ainekset

4 annosta
n. 500 g
tuoreita hedelmiä , esim. makeaa melonia, sharon-hedelmää tai mangoa
1 prk (200 g)

Yrttiströsseli

½ dl
ruokokidesokeria tai sokeria
10 isoa
mintun tai sitruunamelissan lehteä

Ohje

  1. Valmista ensin strösseli: Laita sokeri ja yrttilehdet monitoimikoneeseen. Käynnistä kone hetkeksi eli kunnes yrtti ja sokeri muodostavat tasaisen "strösselin".
  2. Lusikoi tarjoilukulhoon kuorittuja, paloiteltuja hedelmiä. Voit myös laittaa hedelmät vartaisiin. Lisää päälle rahkaa ja yrttiströsseliä.
  3. Tarjoa jälkiruokana.

Vinkki

* Kokeile käyttää hedelmien tilalla tai joukossa tuoreita mansikoita tai vadelmia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
102 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
2 g
Suola
0,0 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
13 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)