Raaka-aine
Makeat melonit
Vesimeloni sekä erilaiset sokerimelonit, kuten hunajameloni, cantaloupemeloni ja verkkomeloni kuuluvat kesään. Katso ihanat melonireseptit ja herkuttele raikkaasti!

50 min
Barbecue-vartaat ja vesimeloni-kurkkusalsa

15 min
AURA melonipatonki

10 min
Meloni-vadelmajuoma

15 min
Paprika-vesimelonisalsa

10 min
Kevyt smoothie

10 min
Kohti kesää -booli

20 min
AURA salaatti

5 h 20 min
Sitrus-melonisohjoa ja jäätelöä

4 h 20 min
Piimä panna cotta & Meloni-minttusalsa

35 min
Grillattu salaatti

10 min
Vihreä smoothiekulho
Tiesitkö tätä meloneista?
- Sokerimelonit kannattaa säilyttää jääkaappilämpötilassa: 4–6 asteessa. Vesimelonit viihtyvät hieman lämpöisemmässä, noin 8–12 asteessa. Raakaa melonia voi kypsyttää huoneenlämmössä.
- Kaupan hedelmäosastolla sokerimeloneja kannattaa koputtelun sijaan nuuhkaista: kypsä meloni tuoksuu reippaan kukkaiselta ja hedelmäiseltä.
- Meloneja on syytä käsitellä varoen, sillä ne ovat herkkiä painaumille.