Valio kevytkerma sopii sellaisenaan käytettäväksi kahvin kanssa ja leivonnassa.
Valio kevytkerma on vaihtoehto kevyempää kermaa kaipaaville. Valio kevytkerman rasvapitoisuus on 10 %. Kevytkermaa ei kuitenkaan voi vaahdottaa kuten kuohukermaa tai vispikermaa.
Valio kevytkerma sekoittuu sellaisenaan tasaisesti kahvin joukkoon. Valio kevytkerma toimii myös ruoanlaitossa ja leivonnassa. Lämpimässä ruoanvalmistuksessa kevytkerma on kuitenkin hyvä lisätä vasta valmistuksen loppuvaiheessa.
Kokeile näitä reseptejä ja onnistu!
Valio kevytkermaa voi käyttää kahvin joukossa kuten Valio kahvikermaa. Kahvikerman ja kevytkerman rasvapitoisuudet ovat samat, joten ne sekoittuvat kahvin joukkoon mainiosti. Uuniruokien valmistamiseen suosittelemme käyttämään täyteläisempää Valio ruokakermaa.
Valion purkki ja Valio Koekeittiön testaama resepti yhdessä varmistavat onnistumisen. Meillä ruoanlaiton ammattilaiset tekevät joka päivä töitä, jotta sinä onnistuisit. Katso valitut reseptit ja kokkaa ruokaa, joka katoaa lautasilta viimeistä pisaraa ja murua myöten!
onnistu