Siirry sisältöön
Tuotteen takana

Tuttu maku, helppo käyttö – Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi

Tuttu maku, helppo käyttö – Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi
Anna
Valio Koekeittiö

Reseptejä työkseen kehittelevä Anna ammentaa ideansa ajankohtaisista ruokailmiöistä.

Sulatejuustojen klassikko, Valio Koskenlaskija® on tuonut makua ja täyteläisyyttä ruokiin jo vuosikymmenten ajan. Saman maun saa ruokiin entistä helpommin lusikoitavan notkealla Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi sulatejuustolla.

Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi sopii rentoon ruoanlaittoon. Käytä sitä valmiina kastikkeena tai tuomaan makua erilaisiin ruokiin. Sitä on helppo lusikoida ruoan joukkoon tarvittava määrä ja kannellisen purkin ansiosta avattu tuote säilyy jääkaapissa hyvänä seuraavaan käyttökertaan. Koska tuote on valmiiksi lusikoitavassa muodossa, sopii se erityisesti arkeen, jolloin herkullista ruokaa on saatava pöytään nopeasti.

Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi sulatejuusto on keittiön moniottelija, jonka kuusi herkullista makuvaihtoehtoa – jalapeno-cheddar, AURA®, savupekoni, maustamaton, cheddar ja chili – sopivat monenlaiseen arkiruoanlaittoon ja leivontaan.

Näin käytät Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi tuotetta

Maustamaton Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi on perinteisen Valio Koskenlaskija® sulatejuuston lusikoitava versio, joka maustaa kalakeiton ja kasvissosekeitot ja toimii makaronilaatikon munamaidossa tai lasagnen juustokastikkeessa. Saat siitä herkullisen kastikkeen pastoille ja valkoiseen pizzaan.

Maustamattomana tuote taipuu myös porkkanakakun kuorrutteeksi ja suolaiseksi kinuskikastikkeeksi. Pidä siis tämä purkki jääkaapin vakiovalikoimassa!

Search