Halloweenin leivonnaiset

Valmista halloween-juhliin kakkua, keksejä ja kurpitsapiirakkaa. Hurjat halloween-herkut koristellaan hämähäkeillä, haamuilla ja limalla.

Näyttävät halloween-kakut ovat juhlapöydän keskipisteitä

Halloweenina kakku saa koristeeksi hämähäkkejä tai haamuja. Lastenjuhliin sopii erityisen hyvin halloweenin nukkekakku. Kurpitsakakun hölmö hirviö on karvainen ilmestys juhlapöytään.

Halloweenin kuppikakut ja muffinssit

Kuppikakut ja muffinssit on helppo koristella halloweeniin sopiviksi. Kuorruta muffinssit lakritsitoffeella maustetulla kermalla ja tee koristeeksi pieniä lepakoita tai noidanhattuja mustasta sokerimassasta. Halloweenina kuppikakuilla voi myös hassutella kakkaemoji-pursotuksin. Tarjottavat syntyvät nopeasti, kun ostat muffinssit valmiina.

Halloween-keksit

Parhaat halloween-keksit ovat tietenkin amerikkalaistyylisiä, isoja ja herkullisia cookieita. Tässä reseptissä minttusuklaalla maustetut cookiet saavat pinnalleen sokerimassasta tehtyjä silmiä. Toinen vaihtoehto on yhdistää kaksi keksiä hurjiksi halloween-hampaiksi. Nappaa keksien resepti tästä.

Kokeile halloween limaleivoksia

Halloweenin limaleivokset Näitä leivoksia valmistuu kerralla pellillinen. Appelsiininmakuinen täyte sopii halloweeniin. Leivokset leikataan paloiksi ja koristellaan vihreällä limalla sekä toukka- ja lepakkokarkeilla. Karmivaa ja hirvittävän hyvää!

Halloweenin Pumpkin pie eli kurpitsapiirakka

Maistuisiko mehevä kurpitsapiirakka? Inkiväärin makuisella tuorejuustokuorrutteella koristeltu kurpitsapiirakka on hienostunut tarjottava halloween-juhliin. Tässä helpossa piirakkaohjeessa on käytetty valmista kurpitsasosetta, mutta voit tehdä soseen myös itse lyhdyksi kaiverretun kurpitsan sisuksesta.

Makeita herkkuja halloweeniin

Hauskoja tarjottavia halloween-juhliin ovat myös musta salmiakkijelly, överisti koristeltu friikkipirtelö ja seittikuviolla koristeltu halloweenin porkkanakakku. Katso myös muut herkulliset halloween-reseptimme!

kaikki hurjat reseptit

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Halloween ajan ruoka ja reseptit | Halloween 2019
Kurpitsa