Halloweenin leivonnaiset

Halloween on mitä mainioin paikka hullutella: leivo hämähäkeillä koristeltu halloween-kakku, mehevät halloween-mokkapalat tai tarjoa juhlavieraille minikurpitsoilla viimeistelty kurpitsapiirakka. Suolaisina makupaloina maistuvat muumioituneet nakkipiilot tai pizzapiirakka.

Halloweenin leivonnaisissa on mahdollisuuksia vaikka mihin! Leivo kattauksen keskipisteeksi sopiva halloween-kakku tai valmista muutamia pienempiä leivonnaisia, joista jokainen halloween-juhlien vieras löytää mieleisensä. Tässä reseptit pelottavan herkullisiin halloween-leivonnaisiin!

Reseptit hurjiin halloween-kakkuihin

Halloween-kakun koristelussa enemmän on enemmän. Halloweenin juustokakku on hyytävän hurja, verinen red velvet -kakku, jonka suklainen maku yllättää rohkean maistajan. Lastenjuhliin puolestaan sopii erityisen halloweenin nukkekakku. Kurpitsakakun hölmö hirviö on hellyttävän karvainen ilmestys juhlapöytään.

Lisää halloween-reseptejä

Pienempiä makeita halloween-leivonnaisia

Kuppikakut, muffinssit, donitsit, piirakat ja mokkapalat ovat mainioita halloween-leivonnaisia: helppoja, näyttäviä ja muunneltavissa omaan makuun sopivaksi. Koristele kuppikakut kakkaemoji-pursotuksin tai kuorruta mokkapalat matokarkeilla. Tyyli on vapaa!

Suolaisia leivonnaisia halloween-juhliin

Myös suolaisissa halloween-resepteissä riittää valinnanvaraa. Kokeile muumioituneita nakkipiiloja, veikeää pizzapiirakkaa tai pimeneviin syksyiltoihin sopivia kurpitsa flatbreadeja. Vai leipoisitko pikkupizzat tällä kertaa mustekalojen tai pääkallojen muotoon?

Sesonki
Hurjat halloween-herkut
Raaka-aine
Nyt kokataan kurpitsaa!
Sesonki
Pyhäinpäivä 2022