Halloween kurpitsakakku

Halloweenin leivonnaiset

Halloween-leivonnaisissa herkullinen maku yhdistyy hurjaan ulkomuotoon. Käytä koristelussa erilaisia makeisia, kuten hämähäkkikarkkeja, erilaisia sokerimassoja ja marsipaaneja. Kakun ja leivonnaisten päälle sopivat esimerkiksi haamut, lepakot, hämähäkit, muurahaiset ja muut ötökkä- tai eläinhahmot.

 

Halloweenin kuppikakut ja muffinssit

Kuppikakut ja muffinssit on helppo koristella halloweeniin sopiviksi. Kuorruta muffinssit lakritsitoffeella maustetulla kermalla ja tee koristeeksi pieniä lepakoita tai noidanhattuja mustasta sokerimassasta. Halloweenina kuppikakuilla voi myös hassutella kakkaemoji-pursotuksin. Tarjottavat syntyvät nopeasti, kun ostat muffinssit valmiina.

Katso kolme erilaista halloween-kuppikakkua »

Kokeile helppoja halloween-muffinsseja »

 

Halloween-kakku

Nämä näyttävät halloween-kakut ovat juhlapöydän keskipisteitä! Suklaan ja lakritsin makuisen halloween-kakun täytteessä maistuvat appelsiini ja valkosuklaa. Pinnalleen kakku saa vaahtokarkeista sulatettua seittiä ja sokerimassasta tehdyn hämähäkin. Haamuilla koristeltu salmiakki-lakritsikakku maistuu niin aikuisille kuin lapsille, kun taas lastenjuhliin sopii erityisen hyvin halloweenin nukkekakku. Kurpitsakakun hölmö hirviö on karvainen ilmestys juhlapöytään.

Hölmö kurpitsakakkuhirviö »

Seitillä koristeltu halloween-kakku on karmivan hyvää »

Salmiakki-lakritsitäytekakku maistuu kaikille »

Näyttävä nukkekakku lasten halloween-juhliin »

 

Halloween-keksit

Parhaat halloween-keksit ovat tietenkin amerikkalaistyylisiä, isoja ja herkullisia cookieita. Tässä reseptissä minttusuklaalla maustetut cookiet saavat pinnalleen sokerimassasta tehtyjä silmiä. Toinen vaihtoehto on yhdistää kaksi keksiä hurjiksi halloween-hampaiksi.

Nappaa keksien resepti tästä »

 

Halloweenin limaleivokset

Näitä leivoksia valmistuu kerralla pellillinen. Appelsiininmakuinen täyte sopii halloweeniin. Leivokset leikataan paloiksi ja koristellaan vihreällä limalla sekä toukka- ja lepakkokarkeilla. Karmivaa ja hirvittävän hyvää!

Kokeile hauskoja limaleivoksia »

 

Halloweenin Pumpkin pie eli kurpitsapiirakka

Inkiväärin makuisella tuorejuustokuorrutteella koristeltu kurpitsapiirakka on hienostunut tarjottava halloween-juhliin. Tässä helpossa piirakkaohjeessa on käytetty valmista kurpitsasosetta, mutta voit tehdä soseen myös itse lyhdyksi kaiverretun kurpitsan sisuksesta.

Maistuisiko mehevä kurpitsapiirakka? »

Lisää makeita herkkuja halloweeniin

Hauskoja tarjottavia halloween-juhliin ovat myös musta salmiakkijelly, överisti koristeltu friikkipirtelö ja seittikuviolla koristeltu halloweenin porkkanakakku. Katso myös muut herkulliset halloween-reseptimme!

Energiatarpeesi