Halloweenin leivonnaiset

Halloween on mitä mainioin paikka hullutella: leivo hämähäkeillä koristeltu halloween-kakku, mehevät halloween-mokkapalat tai tarjoa juhlavieraille minikurpitsoilla viimeistelty kurpitsapiirakka. Suolaisina makupaloina maistuvat muumioituneet nakkipiilot tai pizzapiirakka.

Halloweenin leivonnaisissa on mahdollisuuksia vaikka mihin! Leivo kattauksen keskipisteeksi sopiva halloween-kakku tai valmista muutamia pienempiä leivonnaisia, joista jokainen halloween-juhlien vieras löytää mieleisensä. Tässä reseptit pelottavan herkullisiin halloween-leivonnaisiin!

Reseptit hurjiin halloween-kakkuihin

Halloween-kakun koristelussa enemmän on enemmän. Halloweenin juustokakku on hyytävän hurja, verinen red velvet -kakku, jonka suklainen maku yllättää rohkean maistajan. Lastenjuhliin puolestaan sopii erityisen halloweenin nukkekakku. Kurpitsakakun hölmö hirviö on hellyttävän karvainen ilmestys juhlapöytään.

Lisää halloween-reseptejä

Pienempiä makeita halloween-leivonnaisia

Kuppikakut, muffinssit, piirakat ja mokkapalat ovat mainioita halloween-leivonnaisia: helppoja, näyttäviä ja muunneltavissa omaan makuun sopivaksi. Pursota muffinsseista mörköjä, koristele kuppikakut kakkaemoji-pursotuksin tai kuorruta mokkapalat matokarkeilla. Tyyli on vapaa!

Suolaisia leivonnaisia halloween-juhliin

Myös suolaisissa halloween-resepteissä riittää valinnanvaraa. Kokeile muumioituneita nakkipiiloja, veikeää pizzapiirakkaa tai pimeneviin syksyiltoihin sopivia kurpitsa flatbreadeja. Vai leipoisitko pikkupizzat tällä kertaa mustekalojen tai pääkallojen muotoon?

Ihanan kamalan herkullista!

Lokakuu huipentuu noitien, kummitusten ja haamujen juhliin. Halloween vaatii hurjat ja hullunkuriset herkut – mitä hurjempaa sen parempi.

Leivonnaisilla on helppoa loihtia kammottavia juhlaherkkuja, sillä perinteisempäänkin kakkuun saa koristeilla ihmeitä aikaan. Isommille juhlijoille voi tarjota kauhunväristyksiä ja perheen pienemmille taas sympaattisia ilonkiljahduksia herättäviä luomuksia.

Onko mörköjä olemassa?

Sympaattisen suklaiset mörkömuffinssit ilahduttavat monia ja hahmo on tuttu lapsuuden saduista. Muffinssitaikina on superhelppo valmistaa. Kuorrutus maistuu lempeästi valkosuklaalta ja sitä pursotetaan reilusti. Nenät muotoillaan mustasta sokerimassasta ja silmiä saa kaupasta valmiina kakunkoristeina. Jos silmiä ei löydy lähikaupastasi voit tehdä ne mustasta ja valkoisesta sokerimassasta. Ja kyllä, nämä möröt kaikki haluavat juhliinsa!

Iik! Verenpunainen kauhukakku

Lempeästi kaakaolta maistuva Halloween juustokakku on kauttaaltaan punainen Red velvet -kakun tyyliin. Halloweenin karmivaksi herkuksi se kuorrutetaan verenpunaisella siirapilla ja tarjoillaan tietysti keittiöveitsellä punaiseksi värjäytyneen sideharson päältä.

Sesonki
Hurjat halloween-herkut
Raaka-aine
Nyt kokataan kurpitsaa!
Sesonki
Pyhäinpäivä