pojat leipomassa

Isänpäiväkakku x 5

Tärkeintä isänpäiväkakussa on, että se maistuu päivänsankarille. Tässä viisi suosittua reseptiä isänpäivään. Herkutellaanko teillä tänä vuonna voileipäkakulla, suklaakakulla, juustokakulla vai kenties makunystyrät yllättävällä AURA-lakritsikakulla?

 

Isänpäivän voileipäkakku

Tee isänpäiväkakku vaihteeksi suolaisena! Jos isä ei ole makean perään, on mehevä ja näyttävä voileipäkakku täydellinen vaihtoehto isänpäivään. Valitse täytteeksi isän suosikkimakuja. Palvikinkulla täytetty kakku on taatusti monen isän mieleen.

Tee isälle herkullinen voileipäkakku »

 

Isänpäivän suklaakakku

Tuhti suklaakakku on monen isän suosikki. Tässä helpossa kakussa suklaan makua täydentää chilin lempeä polte. Kuorrute syntyy helposti yllättävästä raaka-aineesta: chilinmakuisesta Valio Koskenlaskija® Ruoka kastikkeesta. Kokeile ja ihastu!

Ilahduta isää chili-suklaakakulla »

 

Isänpäivän juustokakku

Juustokakku on juhlien kestosuosikki. Isänpäivänä siinä maistuvat Irish cream -kermalikööri ja kahvi. Pinnalleen kakku saa makean kinuskikuorrutuksen. Tämä rahkajuustokakku on parhaimmillaan, kun teet sen jo juhlia edeltävänä päivänä.

Katso tästä aikuiseen makuun sopivan juustokakun resepti »

 

Helppo isänpäiväkakku

Keskeltä pehmeä mutakakku on helppo valmistaa ja sen voi koristella isän lempimarjoilla tai hedelmillä. Tarjoa kakun kanssa myös vaniljasokerilla maustettua kermavaahtoa.

Maistuisiko isälle mutakakku? »

 

Isänpäivän yllättävä täytekakku

Jos isä on vahvojen makujen ystävä, hän ihastuu varmasti tähän Valio AURA® juuston, lakritsin, suklaan ja vadelmat yhdistävään AURA-lakritsitäytekakkuun. Jännittävä makuyhdistelmä vie kielen mennessään, kokeile vaikka!

Yllätä isä tällä kakulla »

 

Lisää isänpäivän täytekakkuja

Isänpäiväkakku tehdään aina päivänsankarin toiveiden mukaan. Jos näistä viidestä ei vielä löytynyt sopivaa vaihtoehtoa, löydät reseptiarkistostamme monia muita isänpäivään sopivia kakkuja.

Herkullisia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi porkkanakakku, kinuski-karpalomurukakku ja amerikkalainen suklaajuustokakku. Katso myös kaikki voileipäkakkureseptimme.

Katso kaikki täytekakut isänpäivään »

Katso kaikki voileipäkakut »

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi