Siirry sisältöön
Lehtikaali

Raaka-aine

Lehtikaali – mainettaan mainiompi

Lehtikaali on lumoava raaka-aine, jonka kesyttäminen vaatii hieman rakkautta. Näillä vinkeillä ja resepteillä saat voimakkaan makuisen lehtikaalin loistamaan.

lehtikaali sopii moneen

Lehtikaali on hämmästyttävän monikäyttöinen vihannes, joka tuo kivasti rakennetta ruokaan kuin ruokaan. Kokeile lehtikaalia nopeissa pannuruoissa, kuten mehevässä AURA gnocchipannussa tai näppärässä pannukiusauksessa. Paistetusta lehtikaalista ja MiFU®-suikaleista valmistuu täydellinen täyte naanleiville.

Uunissa paahdetusta lehtikaalista sen sijaan syntyy ihana viikonloppuherkku, lehtikaalisipsit, tai lisuke arkiselle broileriruoalle. Paahdettuna lehtikaali sopii oivallisesti myös erilaisiin salaatteihin. Nosta pastasalaatti uudelle tasolle paahdetun lehtikaalin voimin, tai nauti paahdetut lehtikaalit jogurttipediltä kurpitsan kera. Lehtikaalista valmistuu myös ihanan mehevä caesarsalaatti.


Search