Ahven-lohirullat ja sitruunakastike

Ahven-lohirullat ja sitruunakastike

1 h
keskitaso
135 kcal / 100g
2
3

Viikonloppuna herkutellaan täytetyillä ahven-lohirullilla sitruunakastikkeen kera.

Ainekset

4 annosta
600
nahattomia ahvenfileitä
suolaa
mustapippuria myllystä
150 g
kylmäsavustettua kirjolohta hienonnettuna
1 pussi (150 g)
½ dl
hienonnettua tilliä

Sitruunakastike

½
sipulia hienonnettuna
1 rkl
½ dl
sitruunamehua
2 dl
1 dl
vettä
½
kalaliemikuutiota
1 ½ rkl
vehnäjauhoja
ripaus
chilijauhetta
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Levitä ruodottomat ahvenfileet työlaudalle. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita lohi ja AURA muru keskenään. Mausta tillillä
  2. Levitä lohitahna ahvenfileille. Rääri fileet rulliksi tai käännä vastakkain. Nostele voideltuun uunivuokaan ja kypsennä 175 asteessa n. 35 min. Peitä kypsymisen puolessa välissä foliolla.
  3. Valmista kastike. Hauduta sipulia rasvassa. Lisää joukkoon sitruunamehu, ruokakerma, vesi ja liemikuutio. Suurusta kastike. Mausta ja viimeistele tillillä.
  4. Tarjoa rullia sitruunakastikkeen ja keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
135 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
8 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
108 mg
D-vitamiini
7 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)