
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
12 h 50 min
Yhteensä
13 h 5 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.56
tähteä viidestä
9 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6-8 broilerin rintafileetä
- ½ rkl paprikajauhetta
- ¼ tl valkopippuria
- ¼ tl mustapippuria
- 1 tl suolaa
Marinointiliemi
-
4 dl
Valio appelsiinitäysmehuaValio appelsiinitäysmehu on aamiaispöytien klassikko, joka maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100 %,…
- ½ dl soijakastiketta
- ½ dl siirappia
- ½ dl punaviinietikkaa
- 2 valkosipulin kynttä
Päälle
-
2 dl
Valio kuohukermaa laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 3 rkl vehnäjauhoja
Jaa resepti
Ohje
- Mausta broilerien rintafileet paprikajauheella, pippureilla ja suolalla
- Lado palat voideltuun uunivuokaan. Sekoita marinointiliemen ainekset keskenään ja kaada broileripalojen päälle. Anna marinoitua jääkaapissa muutama tunti, mieluimmin yön yli.
- Sekoita vehnäjauhot kermaan huolellisesti vatkaten, kunnes seos on tasaista. Kaada vuokaan. Sekoittele vielä hiukan lusikalla, että kerma-vehnäjauhoseos sekoittuu marinointiliemen kanssa.
- Kypsennä 200 asteessa n. 50 min. Tarjoa keitetyn riisin ja raikkaan salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
132 kcal
Proteiini
9,9 g
Hiilihydraatti
7,4 g
Rasva
6,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa