
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 720 g naudan ulkofileetä n. 720g
- suolaa
- mustapippuria
-
1 pkt (170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
Paistamiseen
-
1 rkl
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Tarjoiluun
- 900 g kasviksia
- 720 g naudan ulkofileetä n. 720g
- suolaa
- mustapippuria
- 1 pkt (170 g) Valio AURA® juustoa
Paistamiseen
- 1 rkl Valio voita
Tarjoiluun
- 900 g kasviksia
Jaa resepti
Ohje
- Poista fileestä mahdolliset kalvot. Leikkaa filee kuudeksi pihviksi. Nuiji ohuiksi (n. 5 mm) lehtipihveiksi.
- Paista pihvit voissa pannulla. Mausta suolalla ja mustapippurilla; käytä suolaa vain vähän.
- Lisää jokaisen pihvin päälle reilu nokare AURA juustoa. Taita lehtipihvit kaksinkerroin.
- Tarjoile paistettujen kasvisten kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
132 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatti
4,9 g
Rasva
6,2 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.