
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6-8 (600 g) keitettyjä (varhais)perunoita
- ½ tl suolaa
- 2-3 kesäsipulia tai salottisipulia
-
1-2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
1 prk (2 dl)
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
-
½ pussia (à 150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- ½ dl ruohosipulia tai persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä.
- Kuori perunat. Leikkaa n. 2 cm:n kuutioiksi. Ripota perunoille suola.
- Hienonna sipulit. Kuullota ne Oivariini rasvassa pannulla. Lisää perunakuutiot.
- Lisää ruokakerma ja AURA muru. Anna hautua 2 - 3 min.
- Lisää pinnalle hienonnettu ruohosipuli tai persilja.
- Tarjoa paistetun kalan, jauhelihapihvien, lihapullien, grillatun makkaran tai muun grilliruoan lisäkkeenä. Voit valmistaa ruoan myös muurikkapannulla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
117 kcal
Proteiini
2,9 g
Hiilihydraatti
11,1 g
Rasva
6,5 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa