Broileria taikinakuoressa

Broileria taikinakuoressa

1 h 20 min
keskitaso
193 kcal / 100g
1
1

Tähän ruokaan on helppo ihastua. Maukkaan taikinakuoren alle on piilotettu mehevä kasvistäyte ja broilerinfilee. Tämä herkku sopii niin arkeen kuin viikonloppuunkin. Kokeile taikinaan makusi mukaan myös muita tuorejuustomakuja.

Ainekset

8 annosta

Taikinakansi

100 g
3 dl
vehnäjauhoja
1 rasia (200 g)

Kasvistäyte

3 (200 g)
porkkanaa
pala (150 g)
purjoa
2 rkl
suolaa , pippuria myllystä
½ dl
persiljaa

Alle

8 kpl (800 g)
ohuita hunajamarinoituja broilerinfileitä
1 rkl

Voiteluun

kananmunaa

Ohje

  1. Nypi jauhot voihin. Lisää juusto. Sekoita tasaiseksi. Anna taikinan levätä hetki jääkaapissa.
  2. Raasta porkkanat karkealla terällä ja hienonna purjo. Kypsennä kasvikset voissa pannulla sekoitellen. Mausta. Lisää hienonnettu persilja.
  3. Paista fileet voissa paistinpannulla lähes kypsiksi. Aseta fileet leivinpaperille uunipellille. Jaa täyte fileiden päälle.
  4. Kauli taikina suorakaiteeksi (n. 50 x 22 cm). Jaa taikina 8 osaan. Nosta taikinalevyt broilerien päälle vinottain. Taita reunat vähän fileiden alle. Voitele taikinan pinta.
  5. Paista 200 asteessa n. 20 min.
  6. Tarjoa raikkaan salaatin ja etikkasäilykkeen kanssa.
Alkuun
Maalaissalaatti kotijuustosta
15 min
Jälkeen
Sitrusrahka
15 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
193 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
12 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
12 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)