Siirry sisältöön
Nachoskuorrutettu broileri

Nachoskuorrutettu broileri

Maissilastut tekevät mehevälle broileripihville ihanan rapean ja maukkaan kuoren. Yksinkertaista ja hyvää.

Nachoskuorrutettu broileri

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 200 g parsakaalia
  • 200 g kukkakaalia
  • 1 prk (2,5 dl)
    Valio ruokakermaa Kolme juustoa
    Laktoositon Valio ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
    Valio ruokakerma 2,5 dl kolme juustoa UHT laktoositon
  • 80 g nacho chipsejä hienonnettuna
  • 4 (n. 600 g) marinoituja broilerin fileepihvejä

Ohje

  1. Paloittele parsa- ja kukkakaalit nupuiksi.
  2. Keitä kasviksia n. 2 min suolalla maustetussa vedessä. Valuta huolellisesti. Levitä kasvikset uunivuokaan. Kaada päälle ruokakerma
  3. Hienonna nachokset monitoimikoneessa tai murenna muovipussissa kaulimella.
  4. Painele broilerifileiden yläpuolet muruseokseen. Nosta kasvisten päälle kuorrutettu puoli ylöspäin. Ripota loppu muruseos fileille.
  5. Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 min tai kunnes broileri on kypsää.
  6. Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kera.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 115 kcal
Proteiini 9,1 g
Hiilihydraatti 6,1 g
Rasva 5,8 g
Tyydyttynyt rasva 1,6 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search