
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
3.83
tähteä viidestä
6 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g parsakaalia
- 200 g kukkakaalia
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- 80 g nachos-chipsejä hienonnettuna
- 4 (n. 600 g) marinoituja broilerin fileepihvejä
Jaa resepti
Ohje
- Paloittele parsa- ja kukkakaalit nupuiksi.
- Keitä kasviksia n. 2 min suolalla maustetussa vedessä. Valuta huolellisesti. Levitä kasvikset uunivuokaan. Kaada päälle ruokakerma
- Hienonna nachokset monitoimikoneessa tai murenna muovipussissa kaulimella.
- Painele broilerifileiden yläpuolet muruseokseen. Nosta kasvisten päälle kuorrutettu puoli ylöspäin. Ripota loppu muruseos fileille.
- Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 min tai kunnes broileri on kypsää.
- Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
86 kcal
Proteiini
8,7 g
Hiilihydraatti
2,1 g
Rasva
4,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa