Nachoskuorrutettu broileri

Nachoskuorrutettu broileri
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Nachoskuorrutettu broileri

Nachoskuorrutettu broileri

Maissilastut tekevät mehevälle broileripihville ihanan rapean ja maukkaan kuoren. Yksinkertaista ja hyvää.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
30 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

77 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
200 g
parsakaalia
200 g
kukkakaalia
1 prk (2,5 dl)
n. 2 dl
nachos-chipsejä hienonnettuna
4 (n. 600 g)
marinoituja broilerin fileepihvejä

Ohje

  1. Paloittele parsa- ja kukkakaalit nupuiksi.
  2. Keitä kasviksia n. 2 min suolalla maustetussa vedessä. Valuta huolellisesti. Levitä kasvikset uunivuokaan. Kaada päälle ruokakerma
  3. Hienonna nachokset monitoimikoneessa tai murenna muovipussissa kaulimella.
  4. Painele broilerifileiden yläpuolet muruseokseen. Nosta kasvisten päälle kuorrutettu puoli ylöspäin. Ripota loppu muruseos fileille.
  5. Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 min tai kunnes broileri on kypsää.
  6. Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
123 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›