Caesarsalaattileivät

Caesarsalaattileivät
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Caesarsalaattileivät

Caesarsalaattileivät

Mikset valmistaisi mehevää ceasarsalaattia suoraan leivän päälle?

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 kpl

4 kpl
100 g
roomansalaattia
50 g (1 dl)
½ dl
aurinkokuivattua tomaattia
4 viipaletta
paahtoleipää

Kastike

1
keltuainen
1 rkl
sinappia
pieni
valkosipulin kynsi
1 rkl
vaaleaa balsamietikkaa
ripaus
jauhettua valkopippuria
1 dl
rypsi- tai oliiviöljyä

Ohje

  1. Valmista ensin kastike: Mittaa korkeaan kannumaiseen astiaan 1 tuore keltuainen, sinappi, puristettu valkosipulin kynsi, balsamietikka ja valkopippuri. Vatkaa sauvasekoittimella. Kaada joukkoon öljy ohuena nauhana, anna sauvasekoittimen käydä koko ajan.
  2. Pese, kuivaa ja hienonna salaatti. Laita tilavaan kulhoon.
  3. Raasta juusto. Leikkaa aurinkokuivatut tomaatit ohuiksi suikaleiksi. Paahda leivät uunissa leivinpaperilla tai paahtimessa.
  4. Yhdistä salaattiin kastike ja juustoraaste. Laita salaattia paahdetuille leiville. Koristele tomaattisuikaleilla.
  5. Tarjoa alkupalana tai pikkuruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
342 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
27 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›