Evässalaatti

Evässalaatti

Paloittele aikaisemmalta aterialta jääneet perunat kuutioiksi, kokoa salaattiainekset eväsrasiaan tai kannelliseen purkkiin ja mehevöitä ja mausta maukkaalla kastikkeella. Nyt sinulla on take away -annos mukaan otettavaksi töihin tai odottamaan töistä tai koulusta paluuta.

15 min
helppo
63 kcal / 100g
1

Ainekset2 annosta

2 annosta
2 (200 g)
keitettyä perunaa
ripaus
suolaa
1 prk (200 g)
2
keitettyä (10 min) kananmunaa

tai 80 gkinkkusuikaleita
1 dl (40 g)
purjoa hienonnettuna
4 - 8
salaatinlehteä , jää- tai jäävuorisalaattia
½
punainen paprika kuutioituna
kurpitsansiemeniä

Ohje

  1. Täytä molemmat eväsrasiat seuraavasti: Revi 1 - 2 salaatinlehteä eväsrasioiden pohjalle. Kuutioi päälle (kuoritut) perunat. Mausta kevyesti suolalla.
  2. Levitä perunoiden päälle puolet jogurttikastike -purkista.
  3. Kerrostele paprikakuutiot, kananmuna (ripsauta päälle hieman suolaa) tai kinkku, purjo ja loppu jogurttikastike rasiaan. Lisää päällimmäiseksi revitty salaatti sekä kurpitsansiemenet.
  4. Sulje kansi ja säilytä jääkaapissa. Nappaa rasia mukaan ja nauti lounaana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
63 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
46 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›