
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 8 (750 g) keitettyä perunaa, jäähtyneitä
- 2 (300 g) omenaa
- ½ tl suolaa
- 1 dl hienonnettua tilliä ja/tai ruohosipulia
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
-
1 dl
Valio A+™ kreikkalaista luonnonjogurttiaValio A+™ kreikkalainen luonnonjogurtti on ihanan täyteläistä jogurttia moneen käyttötarkoitukseen. Raikas, maultaan pehmeä ja laktoositon…
- ½ tl sokeria
- 1 tl sitruunapippuria
- 2 tl sinappia
- 3 keitettyä (8 min) kananmunaa
- 1 (n. 80 g) kevytsuolattu sillifilee
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa perunat sekä omenat n. 1 cm:n kokoisiksi kuutioiksi. Mausta perunakuutiot suolalla.
- Sekoita perunat, omenat ja yrttisilppu. Yhdistä crème fraîche, jogurtti ja loput mausteet. Notkista kastike tarvittaessa tilkkasella maitoa tai vettä. Sekoita peruna-omenasekoituksen joukkoon.
- Kaada tarjoiluastiaan. Levitä lohkotut munat ja sillifileepalat salaatin pinnalle.
- Anna salaatin maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.
- Tarjoa saaristolais- tai ruisleivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
90 kcal
Proteiini
3,2 g
Hiilihydraatti
10 g
Rasva
3,8 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa