Anjovis-perunasalaatti näkkileiville

Anjovis-perunasalaatti näkkileiville

Anjoviksilla maustettu perunasalaatti maistuu leivän päällä välipalana.

25 min
helppo
110 kcal / 100g
1
0

Ainekset6 dl

6 dl
3 (250 g )
keitettyä perunaa
1 rasia (125/81 g)
anjovisfileitä
1 pieni (90 g)
punasipuli
3
keitettyä kananmunaa
1 prk (200 g)
¼ tl
mustapippuria
1 dl
ruohosipulia tai tilliä hienonnettuna

Ohje

  1. Kuori perunat. Leikkaa aivan pieniksi kuutioiksi
  2. Valuta ja hienonna anjovis. Hienonna sipuli. Kuori ja hienonna munat.
  3. Sekoita kaikki aineet keskenään. Tarkista maku. Ripota pinnalle vihersilppua.
  4. Levitä seosta näkkileiville ja nauti heti kylmän maidon kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
110 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g
Kalsium
56 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)