Anjovis-perunasalaatti näkkileiville

Anjovis-perunasalaatti näkkileiville
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Anjovis-perunasalaatti näkkileiville

Anjovis-perunasalaatti näkkileiville

Anjoviksilla maustettu perunasalaatti maistuu leivän päällä välipalana.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 dl

6 dl
3 (250 g )
keitettyä perunaa
1 rasia (125/81 g)
anjovisfileitä
1 pieni (90 g)
punasipuli
3
keitettyä kananmunaa
1 prk (200 g)
¼ tl
mustapippuria
1 dl
ruohosipulia tai tilliä hienonnettuna

Ohje

  1. Kuori perunat. Leikkaa aivan pieniksi kuutioiksi
  2. Valuta ja hienonna anjovis. Hienonna sipuli. Kuori ja hienonna munat.
  3. Sekoita kaikki aineet keskenään. Tarkista maku. Ripota pinnalle vihersilppua.
  4. Levitä seosta näkkileiville ja nauti heti kylmän maidon kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
110 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›