Siirry sisältöön
Anjovis-perunasalaatti näkkileiville

Anjovis-perunasalaatti näkkileiville

Anjoviksilla maustettu perunasalaatti maistuu leivän päällä välipalana.

Anjovis-perunasalaatti näkkileiville

Ainesosat

dl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 3 (250 g) keitettyä perunaa
  • 1 rasia (125/81 g) anjovisfileitä
  • 1 pieni (90 g) punasipuli
  • 3 keitettyä kananmunaa
  • 1 prk (200 g)
    Valio kermaviiliä
    Valio kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi. Kermaviiliä…
    Valio kermaviili 200 g
  • ¼ tl mustapippuria
  • 1 dl ruohosipulia tai tilliä, hienonnettuna

Ohje

  1. Kuori perunat. Leikkaa aivan pieniksi kuutioiksi
  2. Valuta ja hienonna anjovis. Hienonna sipuli. Kuori ja hienonna munat.
  3. Sekoita kaikki aineet keskenään. Tarkista maku. Ripota pinnalle vihersilppua.
  4. Levitä seosta näkkileiville ja nauti heti kylmän maidon kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 108 kcal
Proteiini 6,5 g
Hiilihydraatti 8,3 g
Rasva 5,1 g
Tyydyttynyt rasva 2 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search