Gluteeniton marjapiirakka

Gluteeniton marjapiirakka

Gluteenittoman marjapiirakan valmistat vaivattomasti tällä ohjeella, ja kaikki marjapiirakan ystävät pääsevät nauttimaan herkullisen piirakan mausta.

Ainekset10 annosta

10 annosta
100 g
1 dl
sokeria
1
kananmuna
2 ½ dl
gluteenitonta jauhoseosta , esim. Sunnuntai
1 tl
leivinjauhetta

Päälle

4 dl
marjoja esim. vadelma, mustikka
1 prk (200 g)
1
kananmuna
½ dl
sokeria

Ohje

  1. Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää muna sekä jauho-leivinjauheseos. Sekoita tasaiseksi. Leivtä taikina voideltuun (Ø 24 cm) piirakkavuokaan.
  2. Levitä marjat piiraspohjalle. Sekoita keskenään kermaviili, muna ja sokeri. Kaada seos marjojen päälle. Paista uunin alaosassa 200 asteessa n. 30 min.
  3. Tarjoa jäähtyneenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
247 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
125 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›