Reseptiyhteistyö
Härkis-curry
Nopea ja maukas Härkis curry on helppo arkipäivän ruoka, joka valmistuu muutamassa minuutissa.
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 450 g wokkivihanneksia
-
1 p (250 g)
Gold&Green® härkäpapusuikaletta lempeä sitruunaSama tuttu Härkis®, nyt osana Gold&Green® -perhettä! Gold&Green® Härkis® härkäpapusuikale Lempeä sitruuna on kasviproteiini, jossa…
- 2 tl currytahnaa keltaista
- 4 dl kookosmaitoa
- 0 kg rypsiöljyä paistamiseen
Viimeistelyyn
- 0 kg chiliä
- 0 kg pähkinöitä
- 0 kg tuoretta korianteria
Jaa resepti
Ohje
- Paista öljyssä kasvikset ja härkäpapusuikaleet.
- Lisää currytahna ja kookosmaito. Anna kiehua muutama minuutti.
- Viimeistele esimerkiksi tuoreella chilillä, pähkinöillä ja korianterilla. Tarjoile riisin kanssa.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
154 kcal
Proteiini
7,7 g
Hiilihydraatti
5,3 g
Rasva
11,2 g
Tyydyttynyt rasva
7,2 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- rypsiöljyä
- chiliä
- pähkinöitä
- tuoretta korianteria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.











