Hedelmäinen juustosalaatti

Hedelmäinen juustosalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Hedelmäinen juustosalaatti

Hedelmäinen juustosalaatti

Hedelmäinen juustosalaatti on maukas vaihtoehto arkilounaalle. Kastike vahvistaa hedelmäistä makumaailmaa ja antaa pikantin terän salaatille.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta

Kastike

1 prk (200 g)
2 rkl
mangochutneya
½ tl
chilijauhetta
½ dl

Salaatti

1 ruukku
jääsalaattia
1 ruukku
rucolaa
1 dl
cashewpähkinöitä
pala (300 g)
hunajamelonia

tai 1 kurkku
100 - 150 g
1 tlk (312/175 g)
säilykemandariineja
1
banaani

Ohje

  1. Sekoita kastikkeen ainekset. Anna kastikkeen maustua jääkaapissa sillä aikaa, kun teet salaatin.
  2. Huuhdo ja linkoa tai kuivaa salaatit.
  3. Paahda pähkinät puhtaalla, kuivalla pannulla keskilämmöllä. Anna niiden jäähtyä.
  4. Kuutioi meloni tai kurkku ja juusto. Valuta mandariinit. Viipaloi banaani.
  5. Ravi salaatti ja kerrostele muiden ainesten kansssa laakealle tarjoiluvadille.
  6. Tarjoa kastike erikseen.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
133 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›