Hedelmäinen juustosalaatti

Hedelmäinen juustosalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Hedelmäinen juustosalaatti

Hedelmäinen juustosalaatti

Hedelmäinen juustosalaatti on maukas vaihtoehto arkilounaalle. Kastike vahvistaa hedelmäistä makumaailmaa ja antaa pikantin terän salaatille.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta

Kastike

1 prk (150 g)
2 rkl
mangochutneya
½ tl
chilijauhetta
n. 1/2 dl

Salaatti

1 ruukku
jääsalaattia
1 ruukku
rucolaa
1 dl
cashewpähkinöitä
pala (300 g)
hunajamelonia

tai 1 kurkku
100 - 150 g
1 tlk (312/175 g)
säilykemandariineja
1
banaani

Ohje

  1. Sekoita kastikkeen ainekset. Voit säätää kastikkeen paksuutta lisätyn mehumäärän mukaan. Anna kastikkeen maustua jääkaapissa sillä aikaa, kun teet salaatin.
  2. Huuhdo ja linkoa tai kuivaa salaatit.
  3. Paahda pähkinät puhtaalla, kuivalla pannulla keskilämmöllä. Anna niiden jäähtyä.
  4. Kuutioi meloni tai kurkku ja juusto. Valuta mandariinit. Viipaloi banaani.
  5. Ravi salaatti ja kerrostele muiden ainesten kansssa laakealle tarjoiluvadille.
  6. Tarjoa kastike erikseen.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
141 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.