
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 pkt (230 g)
Gold&Green® vegenugettejaGold & Green® vegenugeteista on helppo valmistaa tutut ruoat kasvipohjaisina. Ne on tehty herneproteiinista ja…
- 4 pitaleipää
Täytteet
- 1 ruukku romainesalaattia
- 2 tomaattia viipaloituna
- ½ kurkku viipaloituna
- 1 punasipuli viipaloituna
- 100 g kivettömiä kalamata-oliiveja hienonnettuna
- 1 prk (200 g) valmista tzatzikia
-
1 prk
Valio Eila® salaattijuustokuutioita murusteltunaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruoanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
Lisäksi
- 1 sitruuna lohkoina
- 0 kg tuoretta minttua
Jaa resepti
Ohje
- Lämmitä vegenugetit pakkauksen ohjeen mukaan.
- Lämmitä pitaleivät ja täytä lämpimillä nugeteilla, kasviksilla, tzatzikilla ja salaattijuustolla.
- Viimeistele annokset sitruunanlohkoilla ja tuoreella mintulla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
141 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatti
13,7 g
Rasva
6,2 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta minttua