Hirvijauhelihapihvit

Hirvijauhelihapihvit

50 min
keskitaso
144 kcal / 100g
4
3

Hirvenjauhelihasta valmistetut jauhelihapihvit tuovat vaihtelua ruokapöytään. Tarjoa pihvit yhdessä sienikastikkeen ja uuniperunoiden kanssa.

Ainekset

14 kpl
2 prk (à 150 g)
½ dl
vettä
1 dl
korppujauhoja
1
sipuli
1 rkl
800 g
hirven jauhelihaa
1
kananmuna
1 tl
suolaa
valko- tai mustapippuria

Paistamiseen

Ohje

  1. Sekoita kulhossa crème fraîche, vesi ja korppujauhot. Anna seistä n. 15 min.
  2. Hienonna sipuli ja kuullota voissa. Yhdistä kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi.
  3. Jaa taikina 14 osaan. Muotoile pihvit öljytyin käsin ja ruskista ne voissa pannulla, jälkikypsennä pihvit tarvittaessa uunissa 200 asteessa 10 min.
  4. Tarjoa sienikastikkeen ja halkaistujen uuniperunoiden kanssa. Lisäkkeeksi sopii esim. musta- tai punaherukka- tai pihlajanmarjahyytelö tai puolukkasurvos.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
144 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
9 g
Suola
6,9 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
33 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)