Hunajainen kalavuoka

Hunajainen kalavuoka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Hunajainen kalavuoka

Hunajainen kalavuoka

Hunajainen kalapata kypsyy helposti uunin lämmössä.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
35 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
500 g
kirjolohifileetä
1 tl
limetti- tai sitruunamehua
¼ tl
mustapippuria myllystä
2 rkl
vehnäjauhoja
2 rkl
2 rkl
hunajaa
1 dl
100 g
herkkusieniä
½ tl
suolaa

Ohje

  1. Kuutioi kala isoiksi kuutioiksi. Laita uunivuokaan. Mausta ja ripottele päälle vehnäjauhot. Kaada voisula kalapalojen päälle.
  2. Kypsennä 200 asteessa n. 15 min eli kunnes kala alkaa ruskistua. Alenna lämpötila 175 asteeseen ja kaada päälle keskenään sekoitetut hunaja, kerma ja viipaloidut sienet. Jatka kypsentämistä vielä 20 min.
  3. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
144 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›