Hunajaiset pannusipulit

Hunajaiset pannusipulit

Pannusipulit ovat täydellinen lisuke perinteisien liharuokien kylkeen. Makeahko kastike valmistuu omenamehusta, hunajasta sekä täyteläisestä smetanasta. 

Ainekset5 annosta

5 annosta
500 g
salottisipuleita
50 g
1 dl
hunajaa
1 dl
½ dl
balsami- tai valkoviinietikkaa
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippurirouhetta
1 prk (120 g)

Ohje

  1. Kuori sipulit. Sulata voi paistokasarissa. Lisää sipulit, kuullota.
  2. Lisää hunaja, mehu, viinietikka ja mausteet. Keitä ilman kantta hiljalleen n. 30 min.
  3. Lisää viimeisenä smetana. Kuumenna kiehuvaksi.
  4. Tarjoa paistin tai pihvien kanssa lisäkeruokana.
Vinkki

Vinkki

* Voit valmistaa pannusipulit myös tavallisista sipuleista. Leikkaa isot sipulit 4 osaan lohkoiksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
158 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
27 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›