Hunajaiset pannusipulit

Hunajaiset pannusipulit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Hunajaiset pannusipulit

Hunajaiset pannusipulit

Pannusipulit ovat täydellinen lisuke perinteisien liharuokien kylkeen. Makeahko kastike valmistuu omenamehusta, hunajasta sekä täyteläisestä smetanasta. 

Valmistusaika

Työaika
45 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
500 g
salottisipuleita
50 g
1 dl
hunajaa
1 dl
½ dl
balsami- tai valkoviinietikkaa
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippurirouhetta
1 prk (120 g)

Ohje

  1. Kuori sipulit. Sulata voi paistokasarissa. Lisää sipulit, kuullota.
  2. Lisää hunaja, mehu, viinietikka ja mausteet. Keitä ilman kantta hiljalleen n. 30 min.
  3. Lisää viimeisenä smetana. Kuumenna kiehuvaksi.
  4. Tarjoa paistin tai pihvien kanssa lisäkeruokana.
Vinkki

Vinkki

* Voit valmistaa pannusipulit myös tavallisista sipuleista. Leikkaa isot sipulit 4 osaan lohkoiksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
158 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›