Juustoinen maa-artisokkasosekeitto

Juustoinen maa-artisokkasosekeitto
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Juustoinen maa-artisokkasosekeitto

Juustoinen maa-artisokkasosekeitto

Maa-artisokassa on hento, mutta hienostunut maku, jota täytelöittämään käytetään tässä ohjeessa maukasta juustoa.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
3 - 4 (250 g)
maa-artisokkaa
1 (100 g)
sipuli
½ tl
sokeria
1 rkl
2 rkl
kasvisliemifondia
5 dl
vettä
1 (100 g)
omena
ripaus
valkopippuria
2 dl
100 g

Pinnalle

tuoretta ruohosipulia

Ohje

  1. Kuori maartisokat ja paloittele.
  2. Hienonna sipuli.
  3. Kuullota sipuli, maa-artisokan palat ja sokeri rasvassa kattilassa.
  4. Lisää vesi ja fondi.
  5. Paloittele kuorittu omena ja lisää keittoon.
  6. Kuumenna kiehuvaksi. Keitä hiljalleen kannen alla 10 - 15 min, kunnes maa-artisokat ovat kypsiä.
  7. Soseuta sauvasekoittimella.
  8. Lisää kerma ja raastettu juusto. Kuumenna samalla sekoittaen, kunnes juusto on sulanut.
  9. Ripota pinnalle hienonnettua ruohosipulia. Tarjoa alkuruokana (riittää kuudelle) tai pääruokana leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
79 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›