Juustoinen varhaiskaalikeitto

Juustoinen varhaiskaalikeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juustoinen varhaiskaalikeitto

Juustoinen varhaiskaalikeitto

Juustoinen varhaiskaalikeitto valmistuu nopeasti ja kevyesti kesäpäivän lounaaksi.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
700 g
varhaiskaalia
2 - 3 (200 g)
porkkanaa
7 dl
vettä
1 tl
suolaa
6 dl
Valio täysmaitoa

tai 6 dlValio kevytmaitoa
1 prk (2,5 dl)
1 - 2 rkl
ripaus
valkopippuria
1 dl
tilliä ja/tai ruohosipulia hienonnettuna

Ohje

  1. Keitä hienonnettu kaali ja ohueksi suikaloidut porkkanat kypsiksi, n. 20 min suolalla maustetussa vedessä.
  2. Lisää maito ja juustokerma. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta voilla, pippurilla ja yrtillä. Tarkista suola.
  3. Tarjoa paahdetun ruisleivän kanssa.
Vinkki

Vinkki

* Mikäli haluat, voit suurustaa keiton. Sekoita 2 rkl vehnäjauhoja tilkkaan kylmää vettä ja lisää suurus keittoon ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Keitä 1 - 2 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
34 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›