Juustoinen varhaiskaalikeitto

Juustoinen varhaiskaalikeitto

40 min
helppo
43 kcal / 100g
2
0

Juustoinen varhaiskaalikeitto valmistuu nopeasti ja kevyesti kesäpäivän lounaaksi.

Ainekset

4 annosta
700 g
varhaiskaalia
2 - 3 (200 g)
porkkanaa
7 dl
vettä
1 tl
suolaa
6 dl
Valio täysmaitoa
1 prk (2,5 dl)
1 - 2 rkl
ripaus
valkopippuria
1 dl
tilliä ja/tai ruohosipulia hienonnettuna

Ohje

  1. Keitä hienonnettu kaali ja ohueksi suikaloidut porkkanat kypsiksi, n. 20 min suolalla maustetussa vedessä.
  2. Lisää maito ja juustokerma. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta voilla, pippurilla ja yrtillä. Tarkista suola.
  3. Tarjoa paahdetun ruisleivän kanssa.

Vinkki

* Mikäli haluat, voit suurustaa keiton. Sekoita 2 rkl vehnäjauhoja tilkkaan kylmää vettä ja lisää suurus keittoon ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Keitä 1 - 2 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
43 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
3 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
57 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)