Juustoinen varhaiskaalikeitto

Juustoinen varhaiskaalikeitto

Juustoinen varhaiskaalikeitto valmistuu nopeasti ja kevyesti kesäpäivän lounaaksi.

Ainekset4 annosta

4 annosta
700 g
varhaiskaalia
2 - 3 (200 g)
porkkanaa
7 dl
vettä
1 tl
suolaa
6 dl
Valio täysmaitoa

tai 6 dlValio kevytmaitoa
1 prk (2,5 dl)
1 - 2 rkl
ripaus
valkopippuria
1 dl
tilliä ja/tai ruohosipulia hienonnettuna

Ohje

  1. Keitä hienonnettu kaali ja ohueksi suikaloidut porkkanat kypsiksi, n. 20 min suolalla maustetussa vedessä.
  2. Lisää maito ja juustokerma. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta voilla, pippurilla ja yrtillä. Tarkista suola.
  3. Tarjoa paahdetun ruisleivän kanssa.
Vinkki

Vinkki

* Mikäli haluat, voit suurustaa keiton. Sekoita 2 rkl vehnäjauhoja tilkkaan kylmää vettä ja lisää suurus keittoon ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Keitä 1 - 2 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
43 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›