
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 700 g varhaiskaalia
- 2-3 (200 g) porkkanaa
- 7 dl vettä
- 1 tl suolaa
-
6 dl
Valio täysmaitoaValio vapaan lehmän täysmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 6 dl Valio kevytmaitoa
Voit kokeilla myös -
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
-
1-2 rkl (15 g)
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ripaus valkopippuria
- 1 dl tilliä ja/tai ruohosipulia, hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Keitä hienonnettu kaali ja ohueksi suikaloidut porkkanat kypsiksi, n. 20 min suolalla maustetussa vedessä.
- Lisää maito ja juustokerma. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta voilla, pippurilla ja yrtillä. Tarkista suola.
- Tarjoa paahdetun ruisleivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
42 kcal
Proteiini
1,5 g
Hiilihydraatti
3,1 g
Rasva
2,5 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- valkopippuria