Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 20 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 12 viipaletta ruispaahtoleipää
Kostutukseen
-
1 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Täyte
-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
- 1 ruukku (n. 1 dl) tuoretta basilikaa hienonnettuna
- 1 iso paprika
Koristeluun
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
- ½ rasiaa (à 250 g) kirsikkatomaatteja
- 1 ruukku rucolaa ja/tai herneenversoja
Jaa resepti
Ohje
- Tasoita leipäviipaleiden reunat. Kostuta pullasudilla leipäviipaleet kevyesti kummaltakin puolelta
- Tee kahdesta osittain päällekkäin asetetusta leivinpaperista alusta (55 x 45 cm). Aseta leivät 3 x 4 palan levyksi
- Murenna valutetut juustokuutiot haarukalla. Lisää crème fraîche. Levitä seos levylle. Ripota päälle basilika ja pieneksi kuutioitu paprika.
- Kierrä papereiden avulla leivät tiukaksi rullaksi. Kiedo paperiin ja anna vetäytya yön yli muovipussissa jääkaapissa.
- Notkista tuorejuusto sekoittamalla. Kuorruta rulla tuorejuustolla. Koristele rucolalla ja kirsikkatomaatin puolikkkailla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
143 kcal
Proteiini
5,9 g
Hiilihydraatti
10,5 g
Rasva
8,4 g
Tyydyttynyt rasva
4,9 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.