
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 20 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 12 viipaletta ruispaahtoleipää
Kostutukseen
-
1 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Täyte
-
1 prk (180 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
- 1 ruukku (n. 1 dl) tuoretta basilikaa hienonnettuna
- 1 iso paprika
Koristeluun
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
- ½ rasiaa (à 250 g) kirsikkatomaatteja
- 1 ruukku rucolaa ja/tai herneenversoja
Jaa resepti
Ohje
- Tasoita leipäviipaleiden reunat. Kostuta pullasudilla leipäviipaleet kevyesti kummaltakin puolelta
- Tee kahdesta osittain päällekkäin asetetusta leivinpaperista alusta (55 x 45 cm). Aseta leivät 3 x 4 palan levyksi
- Murenna valutetut juustokuutiot haarukalla. Lisää crème fraîche. Levitä seos levylle. Ripota päälle basilika ja pieneksi kuutioitu paprika.
- Kierrä papereiden avulla leivät tiukaksi rullaksi. Kiedo paperiin ja anna vetäytya yön yli muovipussissa jääkaapissa.
- Notkista tuorejuusto sekoittamalla. Kuorruta rulla tuorejuustolla. Koristele rucolalla ja kirsikkatomaatin puolikkkailla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
143 kcal
Proteiini
5,9 g
Hiilihydraatti
10,5 g
Rasva
8,4 g
Tyydyttynyt rasva
4,9 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa