Juustoinen voileipäkakkurulla

Juustoinen voileipäkakkurulla
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juustoinen voileipäkakkurulla

Juustoinen voileipäkakkurulla

Hauska juhlien suolainen tarjottava kääräistään rullalle kääretortun tapaan.

Valmistusaika

Työaika
20 min
tekeytyminen
4 h
Yhteensä
4 h 20 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset8 annosta

8 annosta
12 isoa viipaletta
ruispaahtoleipää

Kostutukseen

1 dl

Täyte

1 prk (180 g)
1 prk (180 g)
1 ruukku (n. 1 dl)
tuoretta basilikaa hienonnettuna
1 iso
paprika

Koristeluun

2 rasiaa (à 200 g)
½ rasiaa (à 250 g)
kirsikkatomaatteja
1 ruukku
rucolaa ja/tai herneenversoja

Ohje

  1. Tasoita leipäviipaleiden reunat. Kostuta pullasudilla leipäviipaleet kevyesti kummaltakin puolelta
  2. Tee kahdesta osittain päällekkäin asetetusta leivinpaperista alusta (55 x 45 cm). Aseta leivät 3 x 4 palan levyksi
  3. Murenna valutetut juustokuutiot haarukalla. Lisää crème fraîche. Levitä seos levylle. Ripota päälle basilika ja pieneksi kuutioitu paprika.
  4. Kierrä papereiden avulla leivät tiukaksi rullaksi. Kiedo paperiin ja anna vetäytya yön yli muovipussissa jääkaapissa.
  5. Notkista tuorejuusto sekoittamalla. Kuorruta rulla tuorejuustolla. Koristele rucolalla ja kirsikkatomaatin puolikkkailla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
149 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›