Juustoinen voileipäkakkurulla

Juustoinen voileipäkakkurulla

4 h 20 min
keskitaso
158 kcal / 100g
1
1

Hauska juhlien suolainen tarjottava kääräistään rullalle kääretortun tapaan.

Ainekset

8 annosta
12 isoa viipaletta
ruispaahtoleipää

Kostutukseen

1 dl

Täyte

1 prk (180 g)
1 prk (200 g)
1 ruukku (n. 1 dl)
tuoretta basilikaa hienonnettuna
1 iso
paprika

Koristeluun

2 rasiaa (à 200 g)
½ rasiaa (à 250 g)
kirsikkatomaatteja
1 ruukku
rucolaa ja/tai herneenversoja

Ohje

  1. Tasoita leipäviipaleiden reunat. Kostuta pullasudilla leipäviipaleet kevyesti kummaltakin puolelta
  2. Tee kahdesta osittain päällekkäin asetetusta leivinpaperista alusta (55 x 45 cm). Aseta leivät 3 x 4 palan levyksi
  3. Murenna valutettu juusto. Lisää crème fraîche. Levitä seos levylle. Ripota päälle basilika ja pieneksi kuutioitu paprika.
  4. Kierrä papereiden avulla leivät tiukaksi rullaksi. Kiedo paperiin ja anna vetäytya yön yli muovipussissa jääkaappissa.
  5. Notkista tuorejuusto sekoittamalla. Kuorruta rulla tuorejuustolla. Koristele rucolalla ja kirsikkatomaatin puolikkkailla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
158 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
10 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
68 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)