Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Juustoinen voileipäkakkurulla

Hauska juhlien suolainen tarjottava kääräistään rullalle kääretortun tapaan.

Juustoinen voileipäkakkurulla
Juustoinen voileipäkakkurulla

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 12 viipaletta ruispaahtoleipää

Kostutukseen

  • 1 dl
    Valio maitoa
    Valio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
    Valio vapaan lehmän kevytmaito 1 l

Täyte

  • 1 prk (180 g)
    Valio Keittiön salaattijuustokuutioita
    Valio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
    Valio Keittiön salaattijuusto kuutiot 180 g laktoositon
  • 1 prk (180 g)
    Valio Arki® crème fraîchea
    Valio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
    Valio Hyvä suomalainen Arki® crème fraîche 12 % 180 g laktoositon
  • 1 ruukku (n. 1 dl) tuoretta basilikaa hienonnettuna
  • 1 iso paprika

Koristeluun

  • 2 rasiaa (à 200 g)
    Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoa
    Valio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
    Valio Viola® kevyt e200 g ruohosipuli tuorejuusto laktoositon
  • ½ rasiaa (à 250 g) kirsikkatomaatteja
  • 1 ruukku rucolaa ja/tai herneenversoja

Ohje

  1. Tasoita leipäviipaleiden reunat. Kostuta pullasudilla leipäviipaleet kevyesti kummaltakin puolelta
  2. Tee kahdesta osittain päällekkäin asetetusta leivinpaperista alusta (55 x 45 cm). Aseta leivät 3 x 4 palan levyksi
  3. Murenna valutetut juustokuutiot haarukalla. Lisää crème fraîche. Levitä seos levylle. Ripota päälle basilika ja pieneksi kuutioitu paprika.
  4. Kierrä papereiden avulla leivät tiukaksi rullaksi. Kiedo paperiin ja anna vetäytya yön yli muovipussissa jääkaapissa.
  5. Notkista tuorejuusto sekoittamalla. Kuorruta rulla tuorejuustolla. Koristele rucolalla ja kirsikkatomaatin puolikkkailla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 143 kcal
Proteiini 5,9 g
Hiilihydraatti 10,5 g
Rasva 8,4 g
Tyydyttynyt rasva 4,9 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search