Juustosilakat

Juustosilakat

40 min
helppo
142 kcal / 100g
0
0

Edullisen silakan ravintoarvo on erinomainen ja se sopii mainiosti erilaisiin ruokalajeihin. Silakkapihvit ovat klassikko, mutta kokeilepas näitä juustoisia silakoita.

Ainekset

4 annosta
500 g
silakkafileitä
½ tl
suolaa
1 dl
tilliä
1 prk (2,5 dl)

Pannulle

1 rkl

Ohje

  1. Levitä silakkafileet leivinpaperille nahkapuoli alaspäin. Mausta fileet suolalla ja hienonnetulla tillillä. Taita fileet kaksinkerroin kalan muotoon.
  2. Laita paistokasariin Oivariini. Nosta kalat pannulle. Kaada päälle juustokerma. Anna kiehua hiljalleen kypsiksi kannen alla, 20 - 25 min.
  3. Tarjoa perunasoseen sekä porkkana- tai lantturaasteen kanssa.

Vinkki

* Voit kypsentää silakat myös uunissa 200 asteessa 25 - 30 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
142 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
11 g
Suola
1,0 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
94 mg
D-vitamiini
11 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)