Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g silakkafileitä
- ½ tl suolaa
- 1 dl tilliä
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
Pannulle
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Jaa resepti
Ohje
- Levitä silakkafileet leivinpaperille nahkapuoli alaspäin. Mausta fileet suolalla ja hienonnetulla tillillä. Taita fileet kaksinkerroin kalan muotoon.
- Laita paistokasariin Oivariini. Nosta kalat pannulle. Kaada päälle juustokerma. Anna kiehua hiljalleen kypsiksi kannen alla, 20 - 25 min.
- Tarjoa perunasoseen sekä porkkana- tai lantturaasteen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
143 kcal
Proteiini
11,3 g
Hiilihydraatti
1,2 g
Rasva
10,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.