Juustosilakat

TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Juustosilakat

Juustosilakat

Edullisen silakan ravintoarvo on erinomainen ja se sopii mainiosti erilaisiin ruokalajeihin. Silakkapihvit ovat klassikko, mutta kokeilepas näitä juustoisia silakoita.

40 min
helppo
157 kcal / 100g
0
TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Ainekset4 annosta

4 annosta
500 g
silakkafileitä
½ tl
suolaa
1 dl
tilliä
1 prk (2,5 dl)

Pannulle

1 rkl

Ohje

  1. Levitä silakkafileet leivinpaperille nahkapuoli alaspäin. Mausta fileet suolalla ja hienonnetulla tillillä. Taita fileet kaksinkerroin kalan muotoon.
  2. Laita paistokasariin Oivariini. Nosta kalat pannulle. Kaada päälle juustokerma. Anna kiehua hiljalleen kypsiksi kannen alla, 20 - 25 min.
  3. Tarjoa perunasoseen sekä porkkana- tai lantturaasteen kanssa.
Vinkki

Vinkki

* Voit kypsentää silakat myös uunissa 200 asteessa 25 - 30 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
157 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›