Juustosilakat

Juustosilakat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juustosilakat

Juustosilakat

Edullisen silakan ravintoarvo on erinomainen ja se sopii mainiosti erilaisiin ruokalajeihin. Silakkapihvit ovat klassikko, mutta kokeilepas näitä juustoisia silakoita.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
500 g
silakkafileitä
½ tl
suolaa
1 dl
tilliä
1 prk (2,5 dl)

Pannulle

1 rkl

Ohje

  1. Levitä silakkafileet leivinpaperille nahkapuoli alaspäin. Mausta fileet suolalla ja hienonnetulla tillillä. Taita fileet kaksinkerroin kalan muotoon.
  2. Laita paistokasariin Oivariini. Nosta kalat pannulle. Kaada päälle juustokerma. Anna kiehua hiljalleen kypsiksi kannen alla, 20 - 25 min.
  3. Tarjoa perunasoseen sekä porkkana- tai lantturaasteen kanssa.
Vinkki

Vinkki

* Voit kypsentää silakat myös uunissa 200 asteessa 25 - 30 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
142 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›