Kalakukkoleipäset

Kalakukkoleipäset
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kalakukkoleipäset

Kalakukkoleipäset

Täytä ruisleivät perinteisillä suomalaisilla mauilla. Maukkaat Koskenlaskijalla, kylmäsavulohella ja pekonilla täytetyt eväsleivät maistuvat retkieväinä.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 kpl

6 kpl
6 (pyöreää )
ruisleipästä esim. Reissumies
½ rasiaa (à 200 g)
½ dl
hienonnettua tilliä
1 ruukku
salaattia esim. Romaine
150 g
kylmäsavulohiviipaleita
1 pkt (120 g)
kypsää fileepekonia

Ohje

  1. Avaa leivät ja voitele molemmat puolikkaat sulatejuustolla. Lisää alapuolikkaalle tilliä, salaatinlehtiä, kylmäsavulohta ja rapeaksi paistettua pekonia
  2. Paina toiset leipäpuolikkaat päälle. Kääri leivät kelmuihin tai paperiin.
  3. Tarjoa leipien kanssa termoskannuista kuumaa kaakaota.
Vinkki

Vinkki

Voit tarjota leipien kanssa termospullosta vaihtoehtoisesti Valio Viola® kasvissosekeittoa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
240 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
5 g
Suola
1,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›