Siirry sisältöön
Kevyt kalkkuna-nektariinileipä

Kevyt kalkkuna-nektariinileipä

Maukas välipalaleipä piristää ja antaa energiaa aterioiden välissä. Kalkkunaleikkeleen makuparina toimii mainiosti keltaiset hedelmät, kuten nektariini, persikka tai aprikoosi.

Kevyt kalkkuna-nektariinileipä

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 4 viipaletta tummaa täysjyväleipää
  • 20 g
    Valio KevytLevi® rasvaa
    Valio KevytLevi® saa makunsa oikeasta voista, kevyesti. Se sisältää vain 40 % rasvaa ja lisäksi…
    Valio KevytLevi® 400 g normaalisuolainen HYLA®
  • 8 viipaletta kalkkunaleikkelettä
  • 1 nektariini
  • 25 g rucolaa
  • 30 g (0,66 dl) pekaanipähkinöitä
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa

Ohje

  1. Voitele leipä. Asettele kalkkunaleikkeleet leivälle.
  2. Pese ja halkaise nektariini, poista kivi. Viipaloi ohuelti. Asettele nektariiniviipaleet, rucola ja puolitetut pekaanipähkinät leiville.
  3. Viimeistele valuttamalla päälle hunajaa.
  4. Nauti heti.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 207 kcal
Proteiini 9,5 g
Hiilihydraatti 22,1 g
Rasva 7,8 g
Tyydyttynyt rasva 1,3 g
Ravintokuitu 4,6 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search