Kevyt kalkkuna-nektariinileipä

Kevyt kalkkuna-nektariinileipä
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kevyt kalkkuna-nektariinileipä

Kevyt kalkkuna-nektariinileipä

Maukas välipalaleipä piristää ja antaa energiaa aterioiden välissä. Kalkkunaleikkeleen makuparina toimii mainiosti keltaiset hedelmät, kuten nektariini, persikka tai aprikoosi.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
4 viipaletta
tummaa täysjyväleipää
4 tl
8 viipaletta
kalkkunaleikkelettä
1
nektariini
25 g
rucolaa
30 g
pekaanipähkinöitä
1 rkl
juoksevaa hunajaa

Ohje

  1. Voitele leipä. Asettele kalkkunaleikkeleet leivälle.
  2. Pese ja halkaise nektariini, poista kivi. Viipaloi ohuelti. Asettele nektariiniviipaleet, rucola ja puolitetut pekaanipähkinät leiville.
  3. Viimeistele valuttamalla päälle hunajaa.
  4. Nauti heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
200 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
5 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›