Kevyt kalkkuna-nektariinileipä

Kevyt kalkkuna-nektariinileipä

Maukas välipalaleipä piristää ja antaa energiaa aterioiden välissä. Kalkkunaleikkeleen makuparina toimii mainiosti keltaiset hedelmät, kuten nektariini, persikka tai aprikoosi.

10 min
helppo
200 kcal / 100g
0
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
4 viipaletta
tummaa täysjyväleipää
4 tl
8 viipaletta
kalkkunaleikkelettä
1
nektariini
25 g
rucolaa
30 g
pekaanipähkinöitä
1 rkl
juoksevaa hunajaa

Ohje

  1. Voitele leipä. Asettele kalkkunaleikkeleet leivälle.
  2. Pese ja halkaise nektariini, poista kivi. Viipaloi ohuelti. Asettele nektariiniviipaleet, rucola ja puolitetut pekaanipähkinät leiville.
  3. Viimeistele valuttamalla päälle hunajaa.
  4. Nauti heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
200 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
5 g
Suola
0,7 g
Kalsium
28 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)