Kalakukkoleipäset

Kalakukkoleipäset

15 min
helppo
240 kcal / 100g
0
0

Täytä ruisleivät perinteisillä suomalaisilla mauilla. Maukkaat Koskenlaskijalla, kylmäsavulohella ja pekonilla täytetyt eväsleivät maistuvat retkieväinä.

Ainekset

6 kpl
6 (pyöreää )
ruisleipästä esim. Reissumies
½ rasiaa (à 200 g)
½ dl
hienonnettua tilliä
1 ruukku
salaattia esim. Romaine
150 g
kylmäsavulohiviipaleita
1 pkt (120 g)
kypsää fileepekonia

Ohje

  1. Avaa leivät ja voitele molemmat puolikkaat sulatejuustolla. Lisää alapuolikkaalle tilliä, salaatinlehtiä, kylmäsavulohta ja rapeaksi paistettua pekonia
  2. Paina toiset leipäpuolikkaat päälle. Kääri leivät kelmuihin tai paperiin.
  3. Tarjoa leipien kanssa termoskannuista kuumaa kaakaota.

Vinkki

Voit tarjota leipien kanssa termospullosta vaihtoehtoisesti Valio Viola® kasvissosekeittoa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
240 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
8 g
Suola
1,8 g
Ravintokuitu
5 g
Kalsium
64 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)