
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 ruisleipästä, pyöreää, esim. Reissumies
-
½ rasiaa (à 200 g)
Valio Koskenlaskija® levittyvää sulatejuustoaValio Koskenlaskija® on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta 1933.…
- ½ dl hienonnettua tilliä
- 1 ruukku salaattia esim. Romaine
- 150 g kylmäsavulohiviipaleita
- 1 pkt (120 g) kypsää fileepekonia
Jaa resepti
Ohje
- Avaa leivät ja voitele molemmat puolikkaat sulatejuustolla. Lisää alapuolikkaalle tilliä, salaatinlehtiä, kylmäsavulohta ja rapeaksi paistettua pekonia
- Paina toiset leipäpuolikkaat päälle. Kääri leivät kelmuihin tai paperiin.
- Tarjoa leipien kanssa termoskannuista kuumaa kaakaota.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
197 kcal
Proteiini
11,9 g
Hiilihydraatti
11,4 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
4,4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa