
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g kurpitsaa
-
30 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0 kg kanelitanko
- ⅓ tl suolaa
-
½ dl
vaahterasiirappia
- ½ dl tummaa siirappia
Voit kokeilla myös - ½ dl pekaanipähkinöitä
Tarjoiluun
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
- ½ dl tomusokeria
- 1 tl vaniljasokeria
TAI
- 0 kg vaniljajäätelöä
Jaa resepti
Ohje
- Kuori kurpitsa, poista siemenet. Paloittele n. 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.
- Sulata voi pannussa. Lisää kurpitsa ja katkaistun kanelitangin puolikkaat. Mausta suolalla.
- Kaada pannulle vaahterasiirappi. Paista, kunnes neste on haihtunut. Sekoita varoen, ettei kurpitsa soseudu.
- Lisää lopuksi pähkinät ja paista vielä hetki.
- Vaahdota crème fraîche ja sokerit kuohkeaksi.
- Tarjoa karamellisoitu kurpitsa lämpimänä vaniljafraîchen tai itse tehdyn vaniljajäätelön kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
154 kcal
Proteiini
1,4 g
Hiilihydraatti
13,8 g
Rasva
10,1 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kanelitanko
- vaniljajäätelöä