Vaahterasiirapissa karamellisoitu kurpitsa on mainio jälkiruoka. Pekaanipähkinät sopivat kurpitsan makeaan makuun ja tuovat jälkiruoalle mukavaa purutuntumaa. Tarjoa lämpimän kurpitsan kanssa vaniljalla maustettua crème fraîchea tai vaniljajäätelöä.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
500 g | kurpitsaa |
2 rkl | |
kanelitanko | |
⅓ tl | suolaa |
½ dl | vaahterasiirappia tai 0.5 dltummaa siirappia |
½ dl | pekaanipähkinöitä |
Tarjoiluun | |
---|---|
1 prk (150 g) | |
½ dl | tomusokeria |
1 tl | vaniljasokeria |
TAI | |
vaniljajäätelöä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.