Vaahterasiirapissa karamellisoitu kurpitsa on mainio jälkiruoka. Pekaanipähkinät sopivat kurpitsan makeaan makuun ja tuovat jälkiruoalle mukavaa purutuntumaa. Tarjoa lämpimän kurpitsan kanssa vaniljalla maustettua crème fraîchea tai vaniljajäätelöä.
500 g | kurpitsaa |
2 rkl | |
kanelitanko | |
⅓ tl | suolaa |
½ dl | vaahterasiirappia tai 0.5 dltummaa siirappia |
½ dl | pekaanipähkinöitä |
Tarjoiluun | |
---|---|
1 prk (150 g) | |
½ dl | tomusokeria |
1 tl | vaniljasokeria |
TAI | |
vaniljajäätelöä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.