
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
3.5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
-
75 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1½ dl sokeria
- 1 kananmuna
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 tl leivinjauhetta
-
1 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Täyte
- 5 dl (225 g) karviaisia
- 2 dl sokeria
- ½ dl maissitärkkelystä
- 2 dl vettä
- 1 tl vaniljasokeria
Tarjoiluun
-
1 prk (500 g)
Valio Vanilla™ vaniljakastikettaValio Vanilla™ vaniljakastike on lempeän täyteläinen ja miellyttävän paksu vaniljakastike, joka sopii monen herkun kanssa…
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota voi ja sokeri. Lisää muna ja sekoita hyvin. Yhdistä kuivat aineet. Lisää ne sekä maito.
- Levitä taikina halkaisijaltaan 27 cm:n piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Nosta jääkaappiin.
- Valmista täyte. Mittaa ainekset kattilaan vaniljasokeria lukuunottamatta. Keitä 2 - 3 min koko ajan sekoittaen. Lisää vaniljasokeri.
- Kaada seos vuokaan taikinan päälle. Paista 200 asteessa 20 - 25 min.
- Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
199 kcal
Proteiini
3,1 g
Hiilihydraatti
33,2 g
Rasva
5,6 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa