Karviaistorttu

Karviaistorttu

Karviaiset maistuvat myös piiraassa. Leivo raikas piiras kahvipöydän iloksi ja kutsu ystävät kylään. Tarjoile piiraan kanssa vaniljakastiketta.

45 min
helppo
201 kcal / 100g
2
4

Ainekset8 annosta

8 annosta

Pohja

75 g
1 ½ dl
sokeria
1
kananmuna
3 dl
vehnäjauhoja
1 tl
vaniljasokeria
1 tl
leivinjauhetta
1 dl

Täyte

5 dl
karviaisia
2 dl
sokeria
½ dl
maissitärkkelystä
2 dl
vettä
1 tl
vaniljasokeria

Tarjoiluun

1 prk (500 g)

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää muna ja sekoita hyvin. Yhdistä kuivat aineet. Lisää ne sekä maito.
  2. Levitä taikina halkaisijaltaan 27 cm:n piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Nosta jääkaappiin.
  3. Valmista täyte. Mittaa ainekset kattilaan vaniljasokeria lukuunottamatta. Keitä 2 - 3 min koko ajan sekoittaen. Lisää vaniljasokeri.
  4. Kaada seos vuokaan taikinan päälle. Paista 200 asteessa 20 - 25 min.
  5. Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
201 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
78 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›