
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 kananmunaa
- 1 tl väkiviinaetikkaa
- 1 rkl Dijon-sinappia
- ¼ tl suolaa
- ½ rkl sokeria
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
Jaa resepti
Ohje
- Keitä munat ja erota niistä keltuaiset.
- Hiero keltuaiset hienoksi ja sekoita joukkoon etikka, sinappi, suola ja sokeri. Vatkaa lopuksi joukkoon crème fraîche (voit käyttää myös kermaviiliä tai pehmeäksi vaahdotettua kermaa).
- Lisää valkuaiset hienoiksi hakattuina salaatin päälle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
201 kcal
Proteiini
5,9 g
Hiilihydraatti
4,4 g
Rasva
17,8 g
Tyydyttynyt rasva
9,5 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa