Kevyt juustosalaatti

Kevyt juustosalaatti

20 min
helppo
124 kcal / 100g
0
0

Kylmä juustokastike mehevöittää salaatin. Tarjoa lisänä rapeita leipäkrutonkeja.

Ainekset

6 annosta
1 kerä (400 - 500 g)
jäävuorisalaattia
½
tuoretta kurkkua

Kastike

1 rasia (200 g)
1 rkl
Dijon-sinappia
1 dl (50 g)
1 dl

Tarjoiluun

4
grahampaahtoleipäviipaletta
2 (100 g)

Ohje

  1. Huuhdo, kuivaa ja revi salaatti. Paloittele kurkku.
  2. Sekoita kastikkeen aineet kierrevatkaimella. Mausta kastike halutessasi mustapippurilla.
  3. Leikkaa leivät pieniksi kuutioiksi ja paahda ne pannulla rapeiksi.
  4. Sekoita kastike salaatin joukkoon. Lisää päälle loppu juustoraaste ja leipäkuutiot. Tarjoa heti.
  5. Jos otat caesarsalaattia töihin evääksi, pakkaa ainekset erikseen ja sekoita salaatti juuri ennen ateriointia.

Vinkki

* Voit lisätä salaattiin halutessasi pieniä kapriksia ja suikaloitua punaista paprikaa, paistettuja broilerifileesuikaleita, katkarapuja tai savukalaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
124 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
8 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
155 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)