Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Kipparin kalakeitto

Savujuuston aromi tuo mukavaa vaihtelua kalakeittoon. Tällä ohjeella loihdit helppoa, nopeaa ja maukasta arkiruokaa.

Kipparin kalakeitto
Kipparin kalakeitto

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 pussia (à 250 g) kasvissuikaleita
  • 8 dl vettä
  • 1 kalaliemikuutio
  • 1 pkt (400 g) pakastekalaa
  • 1 prk (2,5 dl)
    Valio ruokakermaa Kippari®
    Laktoositon Valio ruokakerma Kippari® sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta ja…
    Valio ruokakerma 2,5 dl Kippari® savujuusto UHT laktoositon
  • ½ dl tilliä

Ohje

  1. Keitä kasvissuikaleet kypsiksi kalaliemessä. Voit korvata pakastekasvikset tuoreilla. Lisää kuutioitu, ruodoton kala. Anna kiehua 5 min. Lisää maustettu ruokakerma. Kuumenna. Lisää päälle hienonnettu tilli.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 41 kcal
Proteiini 4,2 g
Hiilihydraatti 2 g
Rasva 1,6 g
Tyydyttynyt rasva 0,8 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search