Kipparin kalakeitto

Kipparin kalakeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kipparin kalakeitto

Kipparin kalakeitto

Savujuuston aromi tuo mukavaa vaihtelua kalakeittoon. Tällä ohjeella loihdit helppoa, nopeaa ja maukasta arkiruokaa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 pussia (à 250 g)
kasvissuikaleita
8 dl
vettä
1
kalaliemikuutio
1 pkt (400 g)
pakastekalaa
1 prk (2,5 dl)
½ dl
tilliä

Ohje

  1. Keitä kasvissuikaleet kypsiksi kalaliemessä. Voit korvata pakastekasvikset tuoreilla. Lisää kuutioitu, ruodoton kala. Anna kiehua 5 min. Lisää maustettu ruokakerma. Kuumenna. Lisää päälle hienonnettu tilli.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
41 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›